Bývalý tréner Realu Madrid o Ronaldovi: V šatni kvôli nemu páchol alkohol!

Fabio Capello (77), ktorý v sezóne 2006/07 pôsobil ako hlavný tréner španielskeho Realu Madrid sa vyjadril k niekdajším manieram bývalej ...

Fabio Capello (77), ktorý v sezóne 2006/07 pôsobil ako hlavný tréner španielskeho Realu Madrid sa vyjadril k niekdajším manieram bývalej klubovej hviezdy.

Fotogaléria

Fabio Capello sa rozrozprával o brazílskom útočníkovi Ronaldovi (47).„Jedného dňa za mnou prišiel Ruud van Nistelrooy a povedal mi, že v šatni je cítiť alkohol. Bola to pravda a jedným z hlavných vinníkov bol Ronaldo Nazário. Rád sa zabával a nabádal aj svojich spoluhráčov, aby s ním chodili von,” povedal Capello o búrlivom živote futbalovej legendy.

„Ronaldo Nazário vtedy vážil 94 kilogramov. Pritom ešte o 4 roky skôr, na majstrovstvách sveta 2002 v Južnej Kórei, keď vážil 82 kilogramov, som ho požiadal, aby schudol. Namiesto toho sa dostal na 92,5 kilogramov," pokračoval bývalý tréner bieleho baletu.

Neymar opúšťal ihrisko v slzách.
Nádherné gesto Neymara: TOTO spravil napriek hororovému zraneniu Zobraziť článok

Fabio Capello sa zmienil taktiež o vtipnom príbehu, ktorý bol spojený s prestupom Ronalda do talianskeho AC Miláno v roku 2007. „Miláno chcelo získať nového hráča a zavolal mi vtedajší majiteľ Silvio Berlusconi. Spýtal sa: ‚Ako je na tom Ronaldo?’ Poradil som mu, aby si ho nebral: ‚Myslí len na zábavu a jediné, čo chce, je, aby bol obklopený ženami.’ Silvio Berlusconi mi odpovedal: ‚Dobre, ďakujem.’ Na druhý deň som sa dočítal, že Ronaldo je v Miláne. Bolo to vtipné.”

Futbalisti sa zahalili do charakteristických saudských bielych šiat.
Šokujúce informácie: Benzema je sledovaný, vo vojne má spolupracovať s teroristami! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});