Nevídaná kuriozita v prvej slovenskej lige: Obranca Topoľčian si dal vlastný gól!

Toto sa hocikedy nevidí! Na zápas 9. kola druhej najvyššej slovenskej hokejovej súťaže nebude rád spomínať topoľčiansky hráč Stanislav ...
  • Zdroj: Facebook/@TIPOS Slovenská hokejová liga

Toto sa hocikedy nevidí! Na zápas 9. kola druhej najvyššej slovenskej hokejovej súťaže nebude rád spomínať topoľčiansky hráč Stanislav Dosek.

Necelé tri minúty pred zaznením záverečného klaksónu prehrávali Topoľčany na ľade Dubnice o tri góly. Zbrane napriek tomu stále neskladali. Rozhodli sa odvolať brankára a záver duelu sa minimálne pokúsiť zdramatizovať. Po chvíľke ale prišiel poriadne smolný moment, ktorý definitívne zažehnal posledné nádeje hosťujúceho mužstva.

Spartaku sa na chvíľku podarilo uniknúť zo zovretia súpera, preto jeden z obrancov žabkou poslal puk do stredného pásma a so spoluhráčmi sa bleskovo vybral vystriedať. Kapitán Miloš Bystričan sa pokúsil hru rýchlo otočiť a prihrával vracajúcemu sa Stanislavovi Dosekovi. Českého obrancu akoby toto riešenie zaskočilo, k bránke súpera bol navyše otočený chrbtom a už-už sa k nemu blížil protihráč. Pod tlakom preto poslal puk späť, avšak natoľko nešťastne, že trafil presne priestor troch žŕdok vlastnej bránky.

Dubnický útočník Radoslav Tybor týmto spôsobom dosiahol azda jeden z najjednoduchších presných zásahov vo svojej bohatej kariére. Nešťastník pochádzajúci z Českých Budějovíc sa okamžite po smolnom momente pobral na vlastnú hráčsku lavicu a zlosť si odniesla jeho hokejka. Fanúšikovia na Považí boli svedkami nevídanej kuriozity, no v najrýchlejšom kolektívnom športe sa už v minulosti niekoľko podobných situácií udialo.

Na farme v San Diegu si robí Regenda skvelé meno.
Hokejista Pavol Regenda si pýta miesto v NHL: Novú sezónu odpálil v raketovom štýle! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk