Drsná reakcia na Saganove podnikanie: Zbúrať celý jeho hotel!

Nečakaný kritik! Cyklista Peter Sagan (33) pomaly končí etapu života s názvom profesionálny pelotón a svoju pozornosť sústreďuje napríklad ...
  • Zdroj: fab

Nečakaný kritik! Cyklista Peter Sagan (33) pomaly končí etapu života s názvom profesionálny pelotón a svoju pozornosť sústreďuje napríklad aj smerom k podnikaniu.

FOTOGALÉRIA: SP Resort Žilina

Doma v Žiline iba nedávno otvoril novovybudovaný hotelový komplex SP Resort, do ktorého môžu zavítať ľudia z celého sveta. Medzi prevládajúcimi pozitívnymi reakciami sa nájdu aj negatívne. Jedna z nich je však poriadne za čiarou - podľa nej by sa mal celý komplex radšej úplne zbúrať a postaviť celkom nanovo! 

Sagan si zaobstaral luxusné sídlo v Žiline na pozemku s rozlohou viac než 8-tisíc štvorcových metrov v roku 2016. V tom čase ho to malo vyjsť na 1,7 milióna eur. Za sedem rokov následne honosné sídlo prerobil sedemnásobný držiteľ zeleného dresu z Tour de France na nepoznanie, aj keď s rekonštrukciou nezačal hneď po kúpe.

Podľa odhadu Nového Času ho celá rekonštrukcia mohla vyjsť minimálne na 500-tisíc až milión eur. Výsledok je vskutku impozantný, o čom svedčia aj fotografie samotného rezortu, ktorými Sagan zaplavil sociálne siete.

Nájdu sa však aj takí, ktorí námahu trojnásobného majstra sveta oceniť nevedia. Naopak, rozhodli sa pre kritiku najtvrdšieho rangu. Dominuje medzi nimi recenzent Jozef Matias Mužík, šéf vzťahov s verejnosťou na magistráte mesta Bratislavy. Médiá len nedávno poodhalili jeho šteklivé tajomstvo. Na internete sa objavil bohatý archív jeho voľne dostupných pornozáberov...

Peter Sagan sa rozlúčil s cestnou cyklistikou.
Dojímavá rozlúčka Sagana s cestnou cyklistikou: Peťo, takto si ťa budeme pamätať! Zobraziť článok

Mladý muž sa so svojou pikantnou minulosťou rýchlo vyrovnal a dnes je už profil s jeho menom a fotkou opäť mimoriadne aktívny. „Chcelo by to zbúrať celý dom a na takom krásnom mieste urobiť hodnotné architektonické dielo, ktoré by prezentovalo Sagana a jeho športový odkaz,“ napísal na margo hotela pred mesiacom užívateľ Jozef Matias Mužík a jedným dychom zároveň pokračoval: „Jedlo bolo fajn, aj keď servírovanie by sa mohlo doladiť a používať by mohli praktickejšie taniere na jedlá.“

Nový Čas Mužíka aj Sagana v tejto súvislosti oslovil, ani jeden z nich sa však do uzávierky tohto vydania nevyjadril. Priamo v SP Resorte sme sa Času chceli opýtať, či považuje vedenie hotela recenziu Mužíka za adekvátnu. Pani Holešová nebola prívetivá: „Som tu za vedenie, ale neprajem si, aby ste čokoľvek písali o nás,“ reagovala podráždene priamo v podniku, ktorý zíval prázdnotou.

O tom, že podniku chýba lepšie vedenie a organizácia, svedčia aj ďalšie recenzie na internete. Majiteľom miliónovej prevádzky určite dobré meno nerobia a aroganciou si nových zákazníkov tiež nezískajú.

Saganov hotel ponúka wellnesscentrum so záhradou, bazén, jacuzzi, fínsku, parnú a infrasaunu. Rezort má aj vlastného maséra. Izby a apartmány sú tematicky zariadené na tému cyklistických pretekov.

KRITIKA SA VALÍ AJ OD INÝCH

Na internete sa okrem tejto kritiky objavili aj ďalšie nespokojné komentáre v súvislosti so Saganovým rezortom. „Po hodine čakania na jedlo sme sa dozvedeli, že sa ani nezačalo pripravovať,“ napísala ostro návštevníčka Katka. „Na službách odporúčam riadne zapracovať,“ pridala sa anonymná užívateľka. „Ako hosť som si pripadala ako v dákom hostinci, čo kazilo celkový dojem,“ uzavrela výčitky tretia návštevníčka Marika.

Belgický cyklista Arnaud De Lie.
TOTO ste ešte nevideli! Cyklista špurtoval na jednej nohe: Vyhral! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});