Růžička neprelomil čiernu sériu Slovana: Hráči tam polezú aj po štyroch

Má za sebou druhý zápas na lavičke Slovana. Kým v Nitre pri premiéra sa tréner hokejistov Slovana Bratislava Vladimír Růžička (60) tešil ...
  • Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Má za sebou druhý zápas na lavičke Slovana. Kým v Nitre pri premiéra sa tréner hokejistov Slovana Bratislava Vladimír Růžička (60) tešil z víťazstva 4:1, v druhom stretnutí, doma proti Trenčínu musel prehltnúť prvú prehru s belasými.

FOTOGALÉRIA: Vladimír Růžička

Slovan tak pokračuje na domácom ľade v čiernej sérii, keď túto sezónu ešte nevyhral. Prehral so Zvolenom, Michalovcami a teraz aj s Trenčínom, hoci až po nájazdoch.

Nitra sa dohodla na zmluve s kanadským útočníkom Stephenom Harperom.
Pred dvoma rokmi si podmanil play-off ECHL: Ofenzívu Nitry posilní kanadský univerzál Zobraziť článok

„Prvá tretina nebola z našej strny dobrá. V druhej to bolo lepšie, ale bohužiaľ sme nedali gól. Tretia bola taká, že sme to chceli uhrať, ale urobili sme chyby a súper potrestal naše vylúčenia. Podarilo sa nám vyrovnať v power play, v nájazdoch to je už kto z koho,“ začal hodnotenie zápasu s Trenčínom kouč Slovana Vladimír Růžička.

Slovenský hokejista Maroš Jedlička (vľavo) v drese Colorada Avalanche počas prípravného zápasu zámorskej NHL.
Smoliar Maroš Jedlička: Dostal šancu od Colorada, zápas ale nedohral Zobraziť článok

Český kormidelník videl veľký rozdiel v dvoch zápasoch, v ktorých viedol belasých. „Čo sme chceli hrať v Nitre, sme chceli hrať aj dnes. Bol ale veľký rozdiel v tom, ako sme hrali v Nitre a doma s Trenčínom. Je na chlapcoch vidieť, že sú zviazaní, veľmi nervózni a ja neviem z čoho. Musíme na tom popracovať, zhodiť z nich nervozitu. Chalani doma ešte nevyhrali, je na nich tlak od fanúšikov. Musíme to zlomiť, aj keď tam hráči polezú po štyroch,“ dodal.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});