Bývalá hviezda F1: Ak chcel Hamilton ôsmy titul, mal prestúpiť do TOHTO tímu

Lewis Hamilton (38) spojil svoju pretekársku budúcnosť s tímom Mercedes, no jedna z legiend kráľovskej disciplíny motoršportu si myslí, ...

Lewis Hamilton (38) spojil svoju pretekársku budúcnosť s tímom Mercedes, no jedna z legiend kráľovskej disciplíny motoršportu si myslí, že mal odísť do iného tímu.

Fotogaléria

Hamilton nedávno podpísal s Mercedesom dvojročnú zmluvu, podľa ktorej bude zarábať takmer 60 miliónov eur ročne.

Bývalá hviezda F1 Johnny Herbert (59) si však myslí, že najlepším rozhodnutím, ktoré mohol sedemnásobný majster sveta spraviť, bol prestup do Ferrari.

Objavili sa taktiež fámy, ktoré naznačovali, že Ferrari má záujem o Hamiltona, ak nepodpíše novú zmluvu so Striebornými šípmi.

"Možno si je vedomý toho, čo sa môže v budúcnosti stať s Mercedesom, a je spokojný s tým, že tam strávi svoju budúcnosť," vyjadril sa Herbert pre denník The Mirror.

Na snímke Juraj Slafkovský.
Zámorský expert o Slafkovskom: Pre TOTO bude Juraj pod drobnohľadom Zobraziť článok

"Napriek tomu by som bol rád videl záverečnú časť jeho kariéry vo Ferrari. Úprimne si myslím, že bol tou správnou osobou a perfektne sa k nim hodil."

"Ak je šťastný tam, kde je, je to pre neho to najlepšie psychické miesto. Musíte veriť v to, kde sa nachádzate, a Lewis verí, preto znovu podpísal zmluvu." hovorí Johnny Herbert.

Jednoznačným cieľom Lewisa Hamiltona pred skončením kariéry je získať svoj ôsmy titul v F1.

Newcastle United sa v utorok večer predstaví v Lige majstrov prvýkrát po 20 rokoch
Šokujúci incident v Miláne: Fanúšik Newcastlu bol krvavo napadnutý Zobraziť článok

Herbert však nie je presvedčený, že sa mu to počas pôsobenia v Mercedese podarí.

"Auto sa zlepšilo, odkedy zmenili pôvodnú koncepciu, ale sú len takí dobrí, aký je odstup za Red Bullom. Nie sú v popredí hry. Dokážu to zvrátiť? To neviem. Nevidel som tie pozitívne signály. Spravili pokroky, ale nie veľmi veľké."

Martina má na sociálnej sieti Instagram 30 000 sledovateľov.
Na otcovej oslave bez podprsenky: Dcéra futbalovej legendy doslova žiarila Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk