Šokujúci incident v Miláne: Fanúšik Newcastlu bol krvavo napadnutý

Fanúšik anglického futbalového klubu Newcastle United skončil v nemocnici s bodnými poraneniami pred utorkovým duelom Ligy majstrov na ...

Fanúšik anglického futbalového klubu Newcastle United skončil v nemocnici s bodnými poraneniami pred utorkovým duelom Ligy majstrov na pôde talianskeho tímu AC Miláno.

Fotogaléria

Päťdesiatosemročného muža prijali lekári s troma bodnými ranami - dvoma v oblasti ramena a jednou do chrbta. Stav zraneného muža je stabilizovaný a možno ešte v utorok ho prepustia z nemocnice. Podľa polície sa incident stal okolo polnoci z pondelka na utorok v milánskej časti Navigli známej bujarým nočným životom.

"Obeť bola spolu s kamarátom a podľa jeho slov sa dostali do konfliktu so skupinou siedmich alebo ôsmich osôb. Nie je známe, či to boli Taliani alebo osoby zo zahraničia. Začali sme vyšetrovanie a pokúsime sa vypátrať, čo presne sa stalo, motív útoku aj osoby zapletené do potýčky. Do Milána pricestovalo množstvo fanúšikov Newcastlu a toto je zatiaľ jediný incident spojený s priaznivcami anglického tímu," uviedla miestna polícia.

O slávnostné buly sa postarali bývalí reprezentanti - Miro Lažo (vľavo) a Laco Nagy.
Metropola Zemplína zažíva extraligovú horúčku: Hokejový ošiaľ napriek nakladačke! Zobraziť článok

Klub z Newcastlu vyjadril znepokojenie z udalosti a vedenie organizácie sa spája s úradmi, aby zistilo okolnosti. "Myslíme na fanúšika a jeho rodinu. Veríme v jeho úplné a rýchle uzdravenie," uviedli predstavitelia United.

Newcastle United sa v utorok večer predstaví v Lige majstrov prvýkrát po 20 rokoch, v minulej sezóne Premier League skončil klub na 4. priečke tabuľky.

NAKA v akcii.
Akcia Vírus: NAKA zadržala ex-prezidenta hokejového zväzu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});