Palovič debatoval s trénerom Evansom: Sľúbil mi, že knihu Ronaldovi odovzdá!

Hoci si s Cristianom Ronaldom (38) bývalý moderátor Dag Palovič (48) ruku osobne nepodal, je šťastný, že bol od neho dva metre, pozdravili ...
  • Zdroj: Nový Čas - Herc

Hoci si s Cristianom Ronaldom (38) bývalý moderátor Dag Palovič (48) ruku osobne nepodal, je šťastný, že bol od neho dva metre, pozdravili sa a jeho kniha sa k futbalistovi dostane.

FOTOGALÉRIA: Dag Palovič

Pokerový hráč čakal v hoteli na nábreží Dunaja, aby legende odovzdal darček. Podarilo sa mu napokon stretnúť s asistentom trénera Richardom Evansom (55), ktorému odovzdal knihu pre Ronalda!

Palovičovou misiou bolo osobne stretnúť svetovú futbalovú legendu Cristiana Ronalda, ktorého sa aj dočkal. „Bol som na hotelovej recepcii od neho asi dva metre. Aj som ho pozdravil, stretli sa nám pohľady a pousmial sa. Ruku sme si však nepodali a ani som mu nestihol dať knižku. Ale zbadal ma asistent trénera Roberta Martineza – Evans, ktorý vystúpil z výťahu a prišiel ku mne. Dali sme sa do reči, povedal som mu, kto som a aj svoj životný príbeh. Dal som mu tri knižky, jednu pre neho, ďalšiu pre hlavného trénera a ,samozrejme, pre Cristiana. Sľúbil mi, že im ich určite odovzdá,“ dodal Dag.

Futbalová hviezda Cristiano Ronaldo sa nachádza na Slovensku.
Krásne gesto Ronalda: Jeho hotel v Maroku útočiskom po desivom zemetrasení! Zobraziť článok

Druhýkrát sa narodil

Vlani v auguste sa Dag Palovič druhýkrát narodil. Medzi Šahami a Preseľanmi nad Ipľom v okrese Levice totiž do jeho motorky vrazilo zozadu auto a spôsobilo mu ťažké zranenie, s ktorými bojoval o holý život. Dokonca mu museli amputovať aj časť ľavej nohy.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});