Krásne gesto Ronalda: Jeho hotel v Maroku útočiskom po desivom zemetrasení!

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) ukazuje dobré srdce! Jeho hotel v Maroku slúži ako útočisko pre ľudí v núdzi po desivom ...

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) ukazuje dobré srdce! Jeho hotel v Maroku slúži ako útočisko pre ľudí v núdzi po desivom zemetrasení.

Fotogaléria

Situácia v Maroku po silnom zemetrasení o sile 6,8 stupňa Richterovej stupnice, ktoré postihlo africkú krajinu v sobotňajších ranných hodinách, je dramatická. Ľudia, ktorých zemetrasenie pripravilo o strechu nad hlavou, zúfalo hľadajú nejaký úkryt. Úrady hlásia stovky mŕtvych aj zranených a s pribúdajúcimi hodinami existujú obavy, že tieto čísla budú rapídne narastať.

Dramatická situácia zasiahla aj Španielku Irene Seixas, ktorá opísala prežitú hrôzu pre televízny kanál RTVE. "Momentálne sme veľmi zúfalí. Začali sme hľadať letenky, ktoré boli za chvíľu vypredané. Museli by sme letieť aj za tisíc eur, ak by sme chceli odísť skôr, pretože máme odchod budúcu stredu," opisoval priamy svedok.

Na snímke vpravo Bruno Fernandes (Portugalsko) strieľa gól cez brániaceho Milana Škriniara a v popredí brankár Martin Dúbravka (obaja Slovensko).
Dúbravka o údere kopačkou Ronalda: Takto reagoval náš brankár Zobraziť článok

"Hotely sú rovnaké. Museli sme prísť do novej oblasti Marakéša, kde je takpovediac viac luxusných hotelov. Teraz sa nám podarilo ubytovať v hoteli Cristiana Ronalda, ktorý je na predmestí, aby sme získali izbu," pokračovala zúfalá Irene."Čakali sme. Prespali sme celú noc na ulici a o siedmej ráno nám povedali, že áno, môžeme prísť a sme vo vestibule s množstvom ľudí rôznych národností a čakáme, či dostaneme izbu."

Ronaldov hotel Pestana CR7 v Marakéši je štvorhviezdičkové luxusné zariadenie, ktoré sa nachádza na okraji mesta. Má vonkajší bazén, fitness centrum, záhradu, terasu, reštauráciu a bar. Okrem toho má výzdobu v súlade s krajinou a veľmi modernými prvkami. Evidentne má aj veľmi dobrú ochranu pred silnými zemetraseniami, keďže prežilo nedávnu prírodnú katastrofu bez ujmy.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});