Najväčšie sklamanie v drese Slovenska: Toto je neprijateľné!

Najväčšie sklamanie slovenského tímu v zápase s Portugalskom (0:1)? Stredopoliar Tomáš Suslov (21), zhodujú sa experti. Toto je ...

Najväčšie sklamanie slovenského tímu v zápase s Portugalskom (0:1)? Stredopoliar Tomáš Suslov (21), zhodujú sa experti. Toto je neprijateľné!

Fotogaléria

Slovenská reprezentácia podala v domácom kvalifikačnom stretnutí EURO proti Portugalsku (0:1) vynikajúci výkon. Zaslúži si veľkú pochvalu. Ale jeden z našich hráčov bol sklamaním. Tomáš Suslov prišiel na ihrisko ako striedajúci žolík v 64. minúte za Ivana Schranza. Namiesto oživenia hry a potrebnej energie do ofenzívy predviedol matný výkon.

"Na ihrisku som takmer nevidel hráča, až na jedného, ktorý by išiel pod kvalitu, ktorú ponúkol tím,” hodnotil po stretnutí televízny expert RTVS Ladislav Borbély s narážkou na Suslova. "Nie je to príjemné, ale musíme byť objektívni. Mali by sme byť pri hodnotení korektní, bohužiaľ," pokračoval odborník.

"Keď tréner Francesco Calzona hovoril o tom, že dáva 20 % z toho, čo môže, tak si myslím, že teraz to kleslo tak na 15 %. A to je neprijateľné. Jednoducho, najmä pri mladých a neskúsených hráčoch sa ukazuje, že absencia zápasovej praxe je kontraindikáciou na to, aby boli nasadzovaní v reprezentácii," myslí si Ladislav Borbély.

Ronalda na letisku čakali fanúšikovia.
Šialenstvo okolo Ronalda sa skončilo: Portugalská hviezda odletela zo Slovenska Zobraziť článok

"Nejdeme teraz verejne pranierovať Tomáša Suslova, ale možno sú veci, ktoré by si mohol ako mladý hráč uvedomiť smerom k tomu, že je v reprezentačnom drese. A jednoducho sa nepúšťať do niektorých vecí,” pridal sa ku kritike aj komentátor Marcel Merčiak.

Suslov má za sebou turbulentné leto, počas ktorého ho tréner Groningenu dvakrát vyradil z kádra prvého tímu pre disciplinárne problémy. Suslov neskôr priznal, že sa snažil vynútiť si prestup z tímu holandského druholigistu, ale vedenie Groningenu ho nechcelo pustiť. Napokon zamieril do talianskej Verony. Snáď sa už začne plne koncentrovať len na futbal a ukáže v najcennejšom drese zodpovedajúce výkony.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});