Francúzi naložili na sociálnej sieti Saganovi: Zbytočne vyhodené peniaze

Stajňa TotalEnergies zažila výnimočný posledný týždeň. Najskôr pripravil Francúzom obrovskú radosť cyklista Geoffrey Soupe (35), ktorý ...
  • Zdroj: fb/PetoSagan

Stajňa TotalEnergies zažila výnimočný posledný týždeň. Najskôr pripravil Francúzom obrovskú radosť cyklista Geoffrey Soupe (35), ktorý vyhral v piatok etapu na španielskej Vuelte.

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan

Veterán v hromadnom špurte zdolal viacerých špecialistov na špurt. O dva dni neskôr bojoval o víťazstvo na Bretagne Classic Ouest-France Mathieu Burgaudau. Ten napokon skončil druhý.

Na štarte bretónskej klasiky bol aj Peter Sagan, ktorý po sezóne vo francúzskom tíme končí. Pre rodáka zo Žiliny to boli jedny z posledných pretekov na ceste za TotalEnergies. Od budúcej sezóny presedlá Sagan na horskú cyklistiku, jazdiť bude za tím Specialized Factory Racing.

Peter strávil po MS pár dní v Taliansku, kde si okrem oddychu a povinností našiel čas aj na fanúšikov.
Vuelta štartuje, Sagan relaxuje! Fanúšikovia dúfajú v návrat na Okolo Slovenska Zobraziť článok

Saganovi sa v pretekoch, v ktorých jazdci nastúpali cez 4200 m, veľké šance nedávali. Napokon sa prognózy naplnili, Peter preteky nedokončil ako jediný jazdec tímu. A priaznivci TotalEnergies sa do neho obuli.

Peter Sagan
Neúčasť Tourminátora na Vuelte otvára novú možnosť: Uvidíme Sagana na Okolo Slovenska? Zobraziť článok

„Jazdil ako bez duše, žiadna snaha. Smutný pohľad na bývalého šampióna,“ napísal jeden z fanúšikov francúzskej stajne na sociálnej sieti. „Bol najlepšie plateným jazdcom tímu, ale za dva roky takmer nič nevyhral. Zbytočne vyhodené peniaze,“ pridal sa ďalší z fanúšikov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});