Fešáka z NHL Wennberga sexuálne obťažujú: Jeho manželka sa hnevá

Švédsky hokejista Alexander Wennberg (28) dopláca na svoj výzor. Patrí totiž k najkrajším hráčom NHL, čo zvyšuje túžbu žien po ňom, pričom ...
  • Zdroj: Instagram/@alexanderwennberg

Švédsky hokejista Alexander Wennberg (28) dopláca na svoj výzor. Patrí totiž k najkrajším hráčom NHL, čo zvyšuje túžbu žien po ňom, pričom viaceré ho oslovujú so sexuálnymi návrhmi a zašlo to už cez čiaru. On je navyše šťastne ženatý s modelkou Feliciou Weeren Wennbergovou (29).

FOTOGALÉRIA: Alexander Wennberg

Útočník Seattlu Kraken tvorí pár so švédskou modelkou už od roku 2017 a manželmi sú od leta minulého roka. Spolu vychovávajú aj dvojročného syna Ria. Ich život však narušila aplikácia TikTok, konkrétne jej podkomunita BookTok, kde je podskupina venovaná písaniu romantických románov o hokejistoch a jeden taký bol venovaný Alexandrovi.

Spočiatku sa zdalo, že je všetko v poriadku. „Vždy som si myslela, že Alex je najkrajší človek na svete, a brala som to tak, že ľuďom to konečne došlo tiež,“ uviedla manželka. Lenže netrvalo dlho a celé sa to zvrhlo.

Pani Wennbergová žiada, aby sa prestal zverejňovať na sociálnych sieťach sexuálny obsah o jej manželovi. „Ľudia mu posielajú aj správy na instagrame, čo sa mi nepáči, ale chápem, že to skúšajú. Ja by som to však voči zadanému nerobila,“ doplnila. Obrátilo sa to však voči nej a bola terčom nenávistných komentárov.

Aj samotný hokejista vydal vyhlásenie, že používatelia sociálnych médií prekročili hranicu a zanechávajú odporné komentáre. „V posledných dňoch sme dostávali ja a najmä moja žena veľa kritiky za to, že sme sa rozhodli prehovoriť o sexuálnom obťažovaní na TikToku. Dôvod, prečo prehovorila ona, a nie ja, je ten, že to vie urobiť lepšie a odvážnejšie,“ doplnil útočník s tým, že celá situácia má negatívny vplyv na jeho rodinu.

Alfredsson ako kapitán Ottawy na Mariána vkuse dohliadal, bol totiž jeho obľúbencom.
Alfredsson mal Hossu pod dohľadom v čase, keď v NHL ešte len začínal: Z hanblivého chlapca je žijúca legenda! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk