Český bojovník má na krku ďalší škandál: Zmlátil priateľku aj cudziu ženu!

Český bojovník Tadeáš Růžička má na krku ďalší škandál! Tentoraz mal fyzicky napadnúť nielen svoju priateľku, ale aj cudziu ženu, ktorá ...
  • Zdroj: Instagram/tadyonee

Český bojovník Tadeáš Růžička má na krku ďalší škandál! Tentoraz mal fyzicky napadnúť nielen svoju priateľku, ale aj cudziu ženu, ktorá sa ju rozhodla s priateľom brániť.

FOTOGALÉRIA: Tadeáš Ružička

Český bojovník Tadeáš Růžička má na krku ďalší problém! Isté dievča prinieslo na sociálnej sieti šokujúce svedectvo a reportáž o tom odvysielala aj televízia CNN Prima News. V nočných hodinách bola spoločne s priateľkou svedkom vyčíňania českého bojovníka Tadeáša Růžičku.

"Dňa 13. augusta sme boli s Eliškou svedkami incidentu s Tadeášom Růžičkom, keď brutálne vyhrážal svojej priateľke a navádzal ju k tomu, aby Elišku zmlátila (o čo sa na jeho povely pokúšala) a následne mi dal päsťou," napísala na sociálnu sieť Alena.

"V skorých ranných hodinách vošiel pár do Burrita Loca. Pozorovala som plačúcu slečnu a kluka, ktorý jej rozkazuje, nech mu kúpi jedlo, že má hlad. Slečna sa pokúšala odísť, ale on ju vždy od dverí dotiahol smerom k pultu. Hovoril jej, že jej znásilní niekoho z rodiny, že ju zmláti, že je nemožná, že by sa za seba mala hanbiť," spomína si dievčina na udalosti z osudnej noci, o ktorých prehovorila aj pre CNN Prima News.

"Slečne sme ponúkli pomoc a spýtali sa, či je v poriadku. Stále plakala a ďakovala nám, ale hovorila, že musí späť za priateľom. Bála sa ho. Následne sme sledovali ich odchod, keď jej asi 100 metrov ďalej chytil vlasy a strčil ju do kovového zábradlia. Vyšli sme teda ich smerom," pokračovala Alena.

"Slečna zabočila do ulice a Tadeáš pokračoval, pričom sme na neho kričali a snažili sa ho konfrontovať s jeho správaním. Naraz bol strašne milý a hovoril nám, že sme celú situáciu zle pochopili. Nemalo zmysel mu ďalej hovoriť, že je čurá., takže sme sa otočili naspäť smerom domov."

Gábor Boráros čelí vážnemu obvineniu.
Gábor Boráros prelomil mlčanie: TOTO prezradil o stávkarskej afére! Zobraziť článok

Ale príbeh neskončil... "Zastavili sme sa znova v Burrite a po chvíli sa dvaja zmienení spolu objavili. Slečna začala do Elišky biť päsťami a kopať. Vedľa nej stál Tadeáš Růžička a dával jej povely typu: Zabi ju. Potom Eliške napľul do tváre," opisovala mladá slečna hrozné správanie českého bojovníka, ktorý je špičkou v postoji v rámci Európy a koketuje aj s presunom do MMA.

"Bola to dosť vyhrotená situácia a detaily mi už mozog vymazal. Ja som na chlapca, ktorý svoju ožratú babu inštruoval k bitke, hovorila. Už si nepamätám, čo konkrétne povedal, ale bolo to fakt nechutné, takže som mu dala facku, na čo som vzápätí dostala brutálne delo päsťou. Samozrejme, polícia prišla na miesto, bohužiaľ obaja stihli ujsť Boltom, ale už sme boli aj na výsluchu a rieši sa to," dodala Alena.

Tadeáš Růžička je aktérom ďalšej nechutnej kauzy. Nedávno rezonovala kauza, keď na ulici knokautoval do bezvedomia neznámeho chlapa. Namiesto poskytnutia prvej pomoci mu vulgárne nadával a fackoval ho. Za tento incident ho odsúdila značná časť česko-slovenskej komunity bojových športov. Promotér organizácie Oktagon MMA, pod ktorou bojoval Tadeáš Růžička v projekte Underground, Ondřej Novotný, vyhlásil, že v tejto organizácii sa za tento incident už určite nikdy nepredstaví.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk