Gábor Boráros prelomil mlčanie: TOTO prezradil o stávkarskej afére!

Slovenský bojovník MMA Gábor Boráros (31) sa rozhodol prehovoriť o stávkarskej afére, ktorá sa s ním ťahá už viac ako mesiac.

Slovenský bojovník MMA Gábor Boráros (31) sa rozhodol prehovoriť o stávkarskej afére, ktorá sa s ním ťahá už viac ako mesiac.

Fotogaléria

Súboj s Ukrajincom Kirilom Medvedovským v Trnave vyvolal obrovský rozruch. Niektoré stávkarské spoločnosti informovali, že išlo o podvod. Zverejnili aj sériu dôkazov. 

Čo sa vlastne stalo? Boráros mal v prvom kole niekoľko možností dať Ukrajincovi knokaut, no neurobil tak. Na podlahu zápasového ringu ho poslal až v druhom kole. Podľa stávkových kancelárií bolo práve na ukončenie v druhom kole uzatvorených neobvykle veľa stávok za vysoké sumy peňazí.

Valentína sa rada ukazuje na Instagrame.
Slávny futbalista prežíva ťažké časy: Táto sexica mu dala kopačky! Zobraziť článok

Slovenský zápasník doteraz kauzu nekomentoval, no nakoniec sa rozhodol prehovoriť. Ani neviem, na čo som čakal, nevedel som, že to budú brať tak vážne. Mysleli si, že som predal zápas. Ak má niekto rozum, musí rozmýšľať. Ako predáš zápas, keď vyhráš?

To už je aká hlúposť, predať ho, keď ho vyhráš. Keď ho prehráš, môžu to hovoriť, že som to zahral, ale v tomto prípade som vyhral. Najväčšie kurzy boli, že prehrám zápas. Vyhral som a vyhratý zápas nemôžeš prehrať,prezradil Boráros v rozhovore pre netky.sk.

Gábor Boráros dostal pred časom stopku od organizácie Oktagon MMA pre vážne podozrenia v súvislosti s potenciálnym tipovacím podvodom.

Rumunska tenistka Simona Halepová.
Bývalá svetová jednotka čelí vážnym obvineniam: Vyškrtli ju zo zoznamu účastníkov US Open Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});