Marek Hamšík skončil na polícii: Ide o pomstu bývalej spoločníčky?!

Problémy na futbalovom dôchodku. Bývalý slovenský reprezentant Marek Hamšík (36) v pondelok ráno vypovedal na polícii v Banskej Bystrici, ...
  • Zdroj: TASR

Problémy na futbalovom dôchodku. Bývalý slovenský reprezentant Marek Hamšík (36) v pondelok ráno vypovedal na polícii v Banskej Bystrici, kde prišiel za doprovodu svojej právnej zástupkyne.

FOTOGALÉRIA: Marek Hamšík skončil na polícii

Podľa informácii Markízy na neho trestné oznámenie podala bývalá spoločníčka, ktorá tvrdí, že ju legenda talianskeho Neapolu nezákonným spôsobom obrala o polovicu podielu v športovom komplexe Bounce Park v Banskej Bystrici. Ten založili spoločne v roku 2020.

„Ja som ako fyzická osoba priniesla hotový projekt, oslovili sme Mareka Hamšíka, prostredníctvom jeho otca Richarda Hamšíka s tým, že sme sa na rovinu priznali, že my ako rodina nedisponujeme tak veľkými financiami na to, aby sme dokázali takýto projekt zrealizovať,“ povedala pre Markízu bývalá konateľka Veronika Gondášová.

Tréner Hamšík aktívne dirigoval svojich zverencov.
Víťazná premiéra trénera Hamšíka: Súper odchádzal s poriadnym debaklom Zobraziť článok

Niekdajší futbalista teda do projektu investoval peniaze, oni nápad. Následne sa dohodli, že svoju polovicu budú splácať. Podľa Richarda Hamšíka však postupom času tieto splátky prestali posielať, a preto si uplatnili záložné právo na ich firemný podiel.

Slovenský rekordér v počte reprezentačných štartov podľa zdroja dokonca tvrdí, že ide o pomstu, pretože voči bývalej spoločníčke je vedené iné trestné stíhanie zo sprenevery v súvislosti práve so spomenutým športovým komplexom.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});