Joshua čelí tvrdej kritike: Dal mu McGregor pivo s drogami?

Profesionálny boxer Anthony Joshua bol odsúdený za to, že si doprial pivo od írskej hviezdy Connora McGregora po tom, ako poslal k zemi ...
  • Zdroj: SITA/AP

Profesionálny boxer Anthony Joshua bol odsúdený za to, že si doprial pivo od írskej hviezdy Connora McGregora po tom, ako poslal k zemi svojho súpera Roberta Heleniusa.

Držiteľ zlatej medaily z olympijských hier v Londýne 2012 vdýchol svojej kariére nový život skvelým knokautom v siedmom kole zápasu v O2 aréne.

Connor McGregor bol počas celého duelu v blízkosti ringu a ihneď po ukončení preskočil jeho zábrany, aby Joshuovi ponúkol pohár svojho piva.

33-ročný Joshua neotáľal a nápoj si okamžite doprial, čo bolo však podľa bývalého šampióna superstrednej váhy Carla Frocha veľmi hlúpe rozhodnutie.

Na snímke šprintér Ján Volko počas tlačovej konferencie k 58. ročníku atletického mítingu P-T-S.
Volko po semifinále MS: Niesom si vedomý žiadnej chyby Zobraziť článok

"Z nosa aj z úst mu tiekla krv. Ako sme videli, keď vyskočil z ringu a odpil si z toho hnusného írskeho piva, ktoré mu McGregor strčil do tváre, všetka krv, sopeľ a pot sa dostali do pohára, vyjadril sa Froch.

"Toto je extrémne neprofesionálne. Pivo mohlo byť kontaminované, čiže po zápase by si mal podstúpiť test na drogy."

Carl Froch taktiež dodal, že mu prišlo neúctivé, ako Joshua oslavoval svoje víťazstvo, zatiaľ čo jeho súper dostával lekársku pomoc.

Legendárny anglický obranca Stuart Pearce.
Nečakaná predpoveď futbalovej legendy: Dám krk na to, že TENTO tím vyhrá Premier League. Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});