Nela Lopušanová už o pár dní odlieta do zámoria plniť si svoj sen: V Amerike bude o mňa dobre postarané!

Kade chodí, všade zbiera úspechy! Talentovaná hokejistka Nela Lopušanová (15) minulý týždeň jednohlasne zvíťazila v ženskej kategórii ...
  • Zdroj: TASR

Kade chodí, všade zbiera úspechy! Talentovaná hokejistka Nela Lopušanová (15) minulý týždeň jednohlasne zvíťazila v ženskej kategórii ankety Hokejista roka, pričom na galavečere zažiarila v krásnej modrej róbe.

Čo na vás čaká hneď po príchode do zámoria?

Budem sa snažiť primárne čo najviac a najkvalitnejšie trénovať. Hneď totiž nastúpim v ostrom štarte na jednom z turnajov, bude to určite zaujímavé.

Nedávno ste si na turnaji v Prahe dokonca aj zahrali s vašimi budúcimi spoluhráčkami z Ameriky...

Áno, bolo tam zopár dievčat, s ktorými budem v tíme aj teraz v zámorí. Sú to skvelé dievčatá, myslím si, že bude o mňa dobre postarané. Amerika bol môj celoživotný sen a teraz si ho idem plniť, neviem sa už dočkať!

Na čo sa možno tešíte najviac?

V Amerike by som mala mať možnosť vidieť naživo aj zopár hráčov svetovej úrovne. Od všetkých hráčov sa snažím niečo naučiť. Čím viacej vecí odpozorujem, tým som lepšia. Aj cez leto som toho veľa naštudovala. Mám už pripravené aj nejaké nové ťahy či finty, ale radšej ešte o tom nebudem hovoriť, chcem prekvapiť brankárky.

Reprezentáciu ste v boji o miestenku do najvyššej kategórie svetových šampionátov nemohli posilniť, lebo nemáte ešte 16 rokov. Mrzí vás to?

Je mi to určite ľúto, ale budem baby podporovať a držať im palce a zároveň dúfať, že sa do reprezentácie prebojujem na budúci rok.

Hore tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay.
Fanúšikovia sa hnevajú na ceny balíčkov: Prečo sú na Slovákov drahšie ako na Čechov? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk