Nela Lopušanová už o pár dní odlieta do zámoria plniť si svoj sen: V Amerike bude o mňa dobre postarané!

Kade chodí, všade zbiera úspechy! Talentovaná hokejistka Nela Lopušanová (15) minulý týždeň jednohlasne zvíťazila v ženskej kategórii ...
  • Zdroj: TASR

Kade chodí, všade zbiera úspechy! Talentovaná hokejistka Nela Lopušanová (15) minulý týždeň jednohlasne zvíťazila v ženskej kategórii ankety Hokejista roka, pričom na galavečere zažiarila v krásnej modrej róbe.

Teraz má pred sebou ďalšie výzvy, ktoré jej však v konečnom dôsledku výrazným spôsobom pomôžu v jej ďalšom hokejovom rozvoji.

FOTOGALÉRIA: Nela Lopušanová

Už 23. augusta totiž odlieta do Ameriky, kde nastúpi na strednú školu Bishop Kearney a zároveň bude hrať aj v súťaži hráčok do 19 rokov za tamojší BK Selects U19.

Premiérový titul Hokejistka roka ste vyhrali jednohlasne...

Veľmi sa z toho teším, je to ďalšie skvelé ocenenie a zároveň aj odzrkadlenie celej mojej driny. Výborný hokejista je aj Tomáš Tatar, určite si titul Hokejista roka zaslúžil aj on.

Čo pre vás osobne znamená toto ocenenie?

Je to odmena za všetku tú tvrdú prácu, ktorou sa vyznačujem odmalička. Veľmi som sa snažila bojovať o môj sen. Veľa vecí sa mi už aj podarilo, ťažko sa mi preto nachádzajú slová.

S úspechmi však bude pomaly prichádzať tlak, navyše, čaká vás veľká životná zmena v podobe odchodu do Ameriky...

Cítim, že som trochu pod tlakom, pretože sa vždy snažím zviditeľňovať slovenský ženský hokej. Budem to robiť aj v Amerike, kde už čoskoro odlietam plniť si svoj sen.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});