Definitívna bodka v PSG?! Neymar prestupuje do tohto klubu

Brazílsky futbalový útočník Neymar (31) sa údajne dohodol na dvojročnej zmluve so saudskoarabským klubom Al-Hilal. V nedeľu o tom informoval ...

Brazílsky futbalový útočník Neymar (31) sa údajne dohodol na dvojročnej zmluve so saudskoarabským klubom Al-Hilal. V nedeľu o tom informoval francúzsky denník L'Equipe.

Fotogaléria

Neymarov súčasný klub Paríž Saint-Germain podľa správy rokuje s predstaviteľmi Al-Hilalu o tom, ako zrealizovať prestup. Hviezdny Brazílčan by mal v novom pôsobisku zinkasovať 160 miliónov eur za dve sezóny, prestupová čiastka však zatiaľ nie je známa.

Neymar prišiel do PSG v roku 2017 z Barcelony za rekordných 222 miliónov eur a jeho súčasný kontrakt vyprší v roku 2025. V nedávnom období dostal viacero ponúk, no najlukratívnejšia je práve zo Saudskej Arábie. O jeho služby sa zaujímala aj Barcelona.

Al-Hilal nedávno ponúkol za Neymarovho spoluhráča Kyliana Mbappeho 273 miliónov eur.

Tridsaťjedenročného útočníka v súčasnosti trápi vírusová infekcia, pre ktorú vynechal piatkový tímový tréning PSG. Pripravoval sa len individuálne a nenastúpil ani v otváracom zápase sezóny francúzskej ligy proti Lorientu (0:0). Neymar podľa francúzskych médií nedávno informoval vedenie klubu, že chce z Parku princov odísť už toto leto.

Reakcia Cristiana Ronalda sa stala hitom internetu.
Ronaldo bol v šoku, toto nečakal: Jeho reakcia okamžite obletela svet! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk