Romanu Tabák v kotle nespoznáte: Na zápas s Weissom a domov? Tomu nebudete veriť

Podporila belasých! Poslankyňa Romana Tabák má ku športu aj vďaka tenisovej kariére veľmi blízko a už pravidelne chodí podporovať belasých ...
  • Zdroj: Nový Čas - dk

Podporila belasých! Poslankyňa Romana Tabák má ku športu aj vďaka tenisovej kariére veľmi blízko a už pravidelne chodí podporovať belasých na štadión. Tentokrát však politička vymenila prepychovú VIP-ku za kotol, v ktorom to počas vypätého zápasu doslova vrelo!

FOTOGALÉRIA: Romana Tabak

Pred zápasom roka, ako futbalové stretnutie opísal tréner Weiss, sa politička stretla s kapitánom tímu a synom trénera. Zo záberov, ktorými sa pochválila na instagrame je očividné, že v spoločnosti Vladimíra Weissa ml. sa Tabák cíti dobre. Luxusné šaty a šperky, ktorými sa politička zvyčajne vo VIP sekcii pýši, nechala tentokrát doma a do preplneného sektora išla v outfite, v ktorom by ste ju nespoznali snáď ani keby stála hneď vedľa vás.

Na snímke tréner Vladimír Weiss st. a hráči Slovana sa tešia po strelení gólu na 2:0.
ŠK Slovan - Zrinjski Mostar ONLINE: Slovan po remíze postupuje do ďalšieho kola Zobraziť článok

Atmosféru postupu Slovana do 3. predkola Ligy majstrov si Tabák užívala spolu s najskalnejšími fanúšikmi v kotle a z fotiek, ktoré sa podarilo zachytiť fotografom Nového Času, je evidentné, že Romana sa v kotle cítila ako doma. A dávala to i patrične najavo. V rovnako veselom duchu sa niesla aj jej cesta domov, kam ju už však neviezla najväčšia hviezda Slovana.

Fotky Romany Tabák z kotla i jej cestu domov si pozrite v galérii.

Na snímke futbalisti Slovana sa tešia po strelení úvodného gólu.
Dramatický záver na Tehelnom poli! Belasí si v Európe zaistili skupinovú fázu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk