Rozlúčkový zápas skončil strašným incidentom: Ozbrojení fanúšikovia napadli hráčov

Rozlúčkový zápas uruguajského obrancu Diega Godina (37) sa skončil prehrou jeho tímu Velez Sarsfield s Huracanom. To, čo prišlo po konci ...
  • Zdroj: SITA

Rozlúčkový zápas uruguajského obrancu Diega Godina (37) sa skončil prehrou jeho tímu Velez Sarsfield s Huracanom. To, čo prišlo po konci duelu, však legendárny futbalista a jeho spoluhráči rozhodne nečakali.

FOTOGALÉRIA: Rozlúčkový zápas skončil strašidelným incidentom

Keď sa mužstvo niekoľko hodín po zápase vrátilo do svojho tréningového tábora na štadióne Villa Olimpica, zažilo brutálnu návštevu priaznivcov klubu, ktorí po príchode autom prepadli niekoľkých hráčov.

"Dvakrát ma udreli do tváre, pričom ma chytili za bundu. Bol som veľmi vystrašený a moji spoluhráči nechceli ísť domov, keďže mali strach, že by boli prenasledovaní."

Zo strany útočníkov následne prišli vyhrážky: "Vypadni z auta, alebo ťa strelím dvakrát do nohy." 17-ročný útočník dodal, že kvôli tomuto incidentu si bude musieť premyslieť, či v klube zotrvá aj naďalej.

Manchester United patrí medzi najpopulárnejšie futbalové kluby na svete.
Obrovský dôvod na radosť: Manchester United uzavrel najlukratívnejší kontrakt v histórii! Zobraziť článok

"Atletico Velez ľutuje a dôrazne odmieta zastrašujúcu situáciu, ktorú včera večer zažili niektorí hráči nášho prvého tímu v blízkosti Villa Olimpica," uviedol klub vo vyhlásení.

Miestne médiá informovali, že hráči sa rozhodli nepodať sťažnosť na políciu, ale boli predvolaní na trestné stíhanie. Tréner Sebastian Mendez následne informoval riaditeľov, že mužstvo nebude absolvovať tréningy, kým nebude zaručená bezpečnosť.

S iba piatimi víťazstvami v 27 zápasoch skončil Velez po prehre v poslednom kole argentínskej profesionálnej ligy na 25. mieste z 28.

Sedemnásťročný americký cyklista Magnus White zahynul pri zrážke s autom.
Tragický tréning! White († 17) sa pripravoval na MS, po zrážke s autom zahynul Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});