Fenomén tejto sezóny prehovoril o svojej budúcnosti: Čo poháňa Maxa Verstappena vpred?

Dvojnásobný šampión F1 Max Verstappen (25) tento rok len ťažko hľadá konkurenta. Pilot stajne Red Bull Racing je takmer nezastaviteľný. ...
  • Zdroj: Northfoto

Dvojnásobný šampión F1 Max Verstappen (25) tento rok len ťažko hľadá konkurenta. Pilot stajne Red Bull Racing je takmer nezastaviteľný. Ovládol 10 z 12 veľkých cien a s obrovským náskokom vedie šampionát. Ako sa však vyjadril k svojej budúcnosti v kráľovnej motošportu?

FOTOGALÉRIA: Fenomén tejto sezóny prehovoril o svojej budúcnosti

Max Verstappen už dávnejšie uviedol, že nedostatok motivácie ho môže po vypršaní zmluvy s Red Bullom v roku 2028 doviesť ku koncu v F1. Po ďalšej dominantnej výhre na belgickom okruhu Spa-Francorchamps ale priznal, že víťazná šnúra v ňom udržuje zápal.

„Užívam si tento moment, ale viem, že raz skončí. Preto sa stále potrebujeme učiť a zlepšovať. To skúsim aj v najbližších pretekoch," povedal Verstappen pre Sky Sports F1. „Určite to vo mne udržiava zapálenie. Keď ale raz nebudem mať šancu vyhrávať, zapálenie odíde," doplnil.

​Na nasledujúcu otázku, či zostane v F1 ešte dlho, odpovedal: „To záleží na tom, ako sa nám bude dariť každý rok. Táto sezóna zatiaľ vyzerá skvelo. Ďalšia bude opäť úplne iná."

Max Verstappen sa v Belgicku radoval z ôsmej výhry v sérii.
Druhý zničený pohár za dva týždne: Red Bull pri tímových oslavách rozbil víťaznú trofej Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});