Druhý zničený pohár za dva týždne: Red Bull pri tímových oslavách rozbil víťaznú trofej

Tomu sa hovorí smola! Minulý týždeň pri oslavách na pódiu v Maďarsku Lando Norris rozbil víťaznú trofej Maxa Verstappena (25). Aj dnes ...
  • Zdroj: TASR/AP

Tomu sa hovorí smola! Minulý týždeň pri oslavách na pódiu v Maďarsku Lando Norris rozbil víťaznú trofej Maxa Verstappena (25). Aj dnes na Veľkej cene Belgicka prišiel Red Bull o svoju trofej. Tentokrát boli ale na vine zamestnanci rakúskej stajne.

FOTOGALÉRIA: Red Bull pri tímových oslavách rozbil víťaznú trofej

Pri tímových oslavách Verstappenovej ôsmej výhry v rade si zamestnanci Red Bullu nedali pozor a prevrátili jeden z troch pohárov, s ktorými sa fotili (jeden pre víťazného Verstappena, druhý pre strieborného Péreza a tretí pre najlepšiu stajňu). Pohár sa po páde na zem rozbil na niekoľko častí. Pomohla tomu aj tabuľa, ktorá na neho spadla.

Za dva týždne je to už druhá zničená trofej Red Bullu. Komickou nehodou z tohto týždňa sa tím pochválil na svojich sociálnych sieťach. „Je znovu zničená, trofej je opäť zničená," kričí Verstappen vo videu.

​Minulý týždeň zničil Verstappenovi trofej priamo na stupni víťazov strieborný Lando Norris. Tentokrát síce nešlo o pohár dvojnásobného šampióna, ale o ten tímový, no zdá sa, že Red Bull má na čom popracovať.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});