Snúbenicu vyhodil z domu tri týždne pred svadbou: Česká hviezda NHL našla novú lásku vo vínnej pivničke!

Svoju nastávajúcu po sedemročnom vzťahu a len tri týždne pred svadbou doslova vykopol z domu! Český brankár z NHL Daniel Vladař (25) ...
  • Zdroj: instagram @danvladar30

Svoju nastávajúcu po sedemročnom vzťahu a len tri týždne pred svadbou doslova vykopol z domu! Český brankár z NHL Daniel Vladař (25) sa zahľadel do novej ženy, slobodnú mamičku spoznal vo vínnej pivničke.

FOTOGALÉRIA: Vladař

Český brankár Daniel Vladař pôsobiaci v zámorskej NHL sa postaral o poriadny šok! Svoj sedemročný vzťah s priateľkou Andreou plánoval toto leto potvrdiť svadbou. K tej však už nedôjde, pretože len tri týždne pred plánovaným obradom si našiel inú.

Veľký zlom nastal koncom mája, keď sa zaľúbená dvojica vybrala osláviť titul futbalovej Sparty na Slovácko. Neskôr sa do tunajšej vínnej pivničky vrátil samotný Vladař s kamarátmi, ale pri degustácii vínka narazil na istú slobodnú mamičku, ktorá mu totálne pomotala hlavu. Informuje o tom český portál iSport.cz.

Jenny je dcérou Oysteina Straya Spetalena, jedného z najbohatších mužov v Nórsku.
Najnovší objav Lewisa Hamiltona má iba 20 rokov: Tenistka, ktorej prednosťou nie je tenis Zobraziť článok

„Dan vykopol svoju snúbenicu z domu a hneď si tam nasťahoval milenku. Lietajú spolu po luxusných dovolenkách. To  Andreu hodil cez palubu a ona teraz musí bývať u rodičov," hovoril zdroj pre Blesk o šokujúcom zvrate. „Ospravedlňujem sa, ale z dôvodu citlivosti celej záležitosti sa k tomu nebudem vyjadrovať," reagovala opustená Andrea, ktorá stála po boku českého gólmana ešte v časoch, keď nebol hviezdou v NHL s miliónovým kontraktom.

Na svojom instagrame Daniel Vladař zverejnil spoločnú fotku s novou priateľkou s hashtagom Love (láska). Dostalo sa mu však poriadnej kritiky. „Dobré hovä*o, vykašľal sa na svoju skoro ženu, ktorá s ním bola, keď nič nemal, aby bol so ženskou, čo sa na neho nalepila kvôli peniazom. Tu niekto myslí spodkom. Chudák dievča, je to strašné. Ale nech je rada, že sa takého charakteru zbavila predtým ako si ho vzala," znela jedna z reakcií, na ktorú Vladař odpovedal: „Každá minca má dve strany. A ja som šťastný za to, že sme sa spoznali už pred rokmi a teraz nás to dalo dohromady," naznačil, že svoju novú priateľku už pozná dlhšie.

Vladař sa presadil výraznejšie v NHL po príchode do Calgary v lete 2021. Za dve sezóny v drese Flames odchytal 50 zápasov a vychytal v nich 27 víťazstiev s úspešnosťou okolo 90 %. Vladař podpísal s Calgary nový dvojročný kontrakt s platom 2,2 milióna dolárov na sezónu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});