Vo vzduchu najdrahší prestup Slováka v histórii: Dvaja účastníci Ligy majstrov chcú Hancka!

Môže z toho byť najdrahší prestup Slováka v histórii! Reprezentačného obrancu Dávida Hancka (25) chcú dvaja účastníci skupinovej fázy ...
  • Zdroj: SITA/AP

Môže z toho byť najdrahší prestup Slováka v histórii! Reprezentačného obrancu Dávida Hancka (25) chcú dvaja účastníci skupinovej fázy Ligy majstrov. Spomínajú sa desiatky miliónov eur!

FOTOGALÉRIA: Hancko

Slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko naplno zažiaril počas svojej premiérovej sezóny v holandskom Feyenoorde Rotterdam. Klubu pomohol po dlhých rokoch k zisku domáceho ligového titulu a tiež k postupu do skupinovej fázy Ligy majstrov. V milionárskej súťaži by si však napokon mohol zahrať v úplne inom drese!

Slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko by už čoskoro mohol zmeniť dres.
Megaprestup slovenského obrancu? O Hancka je záujem v Premier League! Zobraziť článok

Podľa správ zo zahraničia je Hancko v hľadáčiku dvoch účastníkov skupinovej fázy Ligy majstrov - talianskeho Neapola a anglického Newcastle. „Na osemdesiat percent ostane a na 20 percent pôjde preč,“ vyhlásil nedávno hráčov agent Branislav Jašurek pre podcast Futbalový VAR

Newcastle United už vyrukoval aj s konkrétnou ponukou za slovenského obrancu, informuje o tom taliansky novinár Gianluca di Marzio. Hancko má v Rotterdame platnú zmluvu do leta 2026. Podľa zahraničných zdrojov si údajný záujemca musí pripraviť minimálne 30 miliónov eur. V takom prípade by sa Hancko stal najdrahším slovenským transferom v histórii!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});