Megaprestup slovenského obrancu? O Hancka je záujem v Premier League!

Na trhu je žiadaný! Slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko by už čoskoro mohol zmeniť dres. O jeho služby sa zaujíma popredný klub ...
  • Zdroj: Northfoto

Na trhu je žiadaný! Slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko by už čoskoro mohol zmeniť dres. O jeho služby sa zaujíma popredný klub anglickej Premier League.

FOTOGALÉRIA: Dávid Hancko

Odchovanec žilinského futbalu v nedávno skončenom ročníku pomohol dokráčať Feynoordu Rotterdam až k ligovému triumfu. Slovák patril k stavebným pilierom defenzívy holandského klubu a svojimi výkonmi na seba upútal pozornosť. O reprezentanta má byť údajne vážny záujem v Anglicku.

„Newcastle zaradil Dávida Hancka do užšieho zoznamu potenciálnych posíl na post stredného obrancu. Straky majú o slovenský talent záujem a Feynoord už kontaktovali ohľadom podmienok rokovania,“ napísal na sociálnej sieti Twitter známy novinár Santi Aouna z portálu Foot Mercato.

Dávid Hancko posilnil holandského majstra iba pred štartom predchádzajúcej sezóny. Predtým pôsobil v pražskej Sparte. Špecializované portály odhadujú hodnotu 25-ročného futbalistu na zhruba 25 miliónov eur. Na súpiske záujemcu už figuruje jeho krajan, brankár Martin Dúbravka. Newcastle si v nadchádzajúcom súťažnom ročníku zahrá prestížnu Ligu majstrov.

Cristiano Ronaldo v drese saudskoarabského Al-Nassr.
Bohatí Saudi lákajú slovenskú hviezdu: Zahrá si po boku Ronalda? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});