Draftová jednotka NBA nespoznala Britney Spearsovú: Ochrankár ju odstrčil

Najvyššie draftovaný hráč basketbalovej NBA tohto roku Victor Wembanyama pocítil hneď na úvod svojej kariéry úskalia statusu celebrity ...
  • Zdroj: TASR/AP

Najvyššie draftovaný hráč basketbalovej NBA tohto roku Victor Wembanyama pocítil hneď na úvod svojej kariéry úskalia statusu celebrity v USA.

V Las Vegas sa k francúzskemu pivotovi v čase návštevy reštaurácie snažila priblížiť Britney Spearsová, pre čo nemal pochopenie ochrankár a odstrčil ju. Speváčka následne kontaktovala políciu.

Štyridsaťjedenročná Spearsová má dni slávy dávno za sebou, no Wembanyama vyhlásil, že by ju spoznal. V dave si ju však 226 cm vysoký dlháň nevšimol. "Boli sme v sále, veľa ľudí tam na mňa pokrikovalo. Bavili sme sa o takejto situácii s ochrankou, preto som išiel rovno a nezastavil sa. Ona na mňa volala a siahla po mne zozadu. Viem, že ochrankár ju odstrčil, neviem ako prudko," popísal podľa ESPN situáciu hráč San Antonia Spurs, ktorý prichádza do NBA s veľkými očakávaniami a hovorí sa o ňom ako o generačnom talente.

Bývalý basketbalista Michael Jordan.
Bundu Michaela Jordana z OH v Barcelone vydražili: Tá suma vám vyrazí dych! Zobraziť článok

Polícia v Las Vegas potvrdila, že vyšetruje prípad napadnutia, nikoho nezadržala. Spearsová využila príležitosť a komentovala situáciu na instagrame. "Verejne sa mi neospravedlnil hráč, jeho klub, ani ochrankár. Verím, že sa dočkám. Mnohokrát v živote som sa ocitla v obkľúčení ľudí, no moji ochrankári nikdy nikoho neudreli. Verejne známi ľudia musia byť príkladom a chovať sa k iným s rešpektom."

Wenbanyamu čaká v noci na sobotu prvý oficiálny duel v drese Spurs. V Las Vegas nastúpi v Letnej lige NBA proti Charlotte.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});