Toto je pyramída faraóna Ronalda! Susedia zúria: To, čo robí Cristiano, je neprijateľné

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) leží v žalúdku obyvateľom mestečka neďaleko Lisabonu, kde si stavia svoj luxusný komplex. ...

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) leží v žalúdku obyvateľom mestečka neďaleko Lisabonu, kde si stavia svoj luxusný komplex. Súčasťou vily by mal byť aj obrovský presklený bazén s podvodným chodníkom.

Fotogaléria

Vzhľadom na Ronaldovu popularitu v krajine niekoľko miestnych médií a influencerov vytvorilo obsah o vile, čo znamená, že jej poloha je portugalskej verejnosti známa.

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty skončil vlani v novembri v Manchestri United, ktorého vedenie i trénera Erika ten Haga predtým skritizoval v televíznom rozhovore. Ponuku od nemenovaného klubu zo Saudskej Arábie dostal Ronaldo už v lete, ale vtedy sa rozhodol ešte pokračovať na Old Trafforde.

V anglickom tíme však vypadol zo základnej zostavy a mal nezhody s koučom ten Hagom. Tridsaťsedemročný útočník sa do Manchestru vrátil vlani po 12 rokoch, medzitým hral za Real Madrid a Juventus Turín. Od januára pôsobí v saudskoarabskom tíme Al-Nassr.

Majstrovi Európy z roku 2016 sa nedarilo ani v portugalskom drese na minuloročných MS v Katare. V úvodnom dueli sa síce vďaka gólu do siete Ghany (3:2) stal prvým hráčom v histórii, ktorý skóroval na piatich svetových šampionátoch, ďalší presný zásah však už nepridal. Po vyradení vo štvrťfinále s Marokom (0:1) sa jeho sen o titule definitívne rozplynul.  

ZVYKNUTÝ TRPIEŤ: Sagan si v sedle prechádzal náročnými situáciami už mladom veku.
Tourminátor otvoril svoje súkromie a ukázal unikátne zábery z detstva: Saganova spoveď pred Tour! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk