Štvorročný syn Phila Fodena hitom internetu: Za pár dní získal 3 milióny fanúšikov!

Stačilo zopár dní, štyri príspevky a známe meno otca! Z Ronnieho, iba 4-ročného syna futbalistu Manchestru City Phila Fodena (23), je ...
  • Zdroj: getty images

Stačilo zopár dní, štyri príspevky a známe meno otca! Z Ronnieho, iba 4-ročného syna futbalistu Manchestru City Phila Fodena (23), je z večera na ráno detská hviezda.

FOTOGALÉRIA: Ronnie Foden

Miláčikom futbalových fanúšikov sa stal po finále Ligy majstrov v Istanbule, keď na trávniku šantil po zisku ušatého pohára.

Na pozápasovej párty spontánne tancoval s hráčmi anglického klubu, pózoval s cennou trofejou a objavil sa na mnohých fotografiách historického triumfu Manchestru City. Obdivovatelia roztomilého chlapčeka majú teraz o dôvod na radosť viac. Rodičia Ronnieho mu totiž v nedeľu vytvorili vlastný instagramový profil.

Tréner José Mourinho
Mourinho odmietol lukratívnu ponuku: Nepresvedčil ho ani trikrát vyšší plat ako má Zobraziť článok

Ani oni nemohli uveriť vlastným očiam, aký ohlas tým vyvolali. Už po 15 hodinách mal účet milión sledovateľov. Za tri dni stúpol ich počet na neuveriteľné 3 milióny. Dovolenkový príbeh otca a syna na gréckom ostrove Mykonos „lajklo“ 2 milióny zvedavcov.

Brazílsky futbalista Neymar.
Toto je ozajstná láska k Neymarovi: Fanúšik mu odkázal všetok majetok Zobraziť článok

Malý Ronnie spôsobil virálne šialenstvo. Už teraz má, hoci o tom ani nevie, viac sledovateľov ako niektoré kluby Premier League - Newcastle United (1,8 mil.), Brentford (402 000), Bournemouth (708 000) či Fulham (782 000). Na svojho otca Phila však stále stráca veľa – krídelník City si užíva na instagrame podporu 8,6 milióna fanúšikov. Ak však bude otec ďalej zásobovať synovu stránku zaujímavým obsahom, môže čoskoro skončiť za ním...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk