Mbappe kritizuje vedenie PSG: TOTO som nepochopil...

Francúzsky futbalista Kylian Mbappe kritizoval Paríž Saint-Germain za zaobchádzanie s Lionelom Messim. Argentínsky útočník sa nedávno ...
  • Zdroj: TASR/AP

Francúzsky futbalista Kylian Mbappe kritizoval Paríž Saint-Germain za zaobchádzanie s Lionelom Messim. Argentínsky útočník sa nedávno dohodol na spolupráci s tímom zámorskej MLS Interom Miami.

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappe

"Hovoríme o potenciálne najlepšom hráčovi v histórii futbalu. Nikdy nie je dobrá správa, keď odíde niekto ako Messi. Osobne som veľmi nepochopil, prečo sa toľkým ľuďom uľavilo, že odchádza. Hovoríme o Messim, mali by ho rešpektovať, ale namiesto toho sa mu vo Francúzsku nedostalo rešpektu, ktorý si zaslúžil. Je to škoda, ale takto to dopadlo. Klub bude musieť urobiť všetko, čo je v jeho silách, aby ho nahradil," povedal Mbappe v rozhovore pre talianske noviny Gazzetta dello Sport.

Francúzsky útočník Kylian Mbappé sa dištancoval od videa, v ktorom vyzýva fanúšikov Paríž St. Germain k nákupu permanentiek na novú sezónu.
Prestupová bomba leta na obzore: Tento gigant ponúka za Mbappého 200 miliónov €! Zobraziť článok

Posledné mesiace Messiho pôsobenia v PSG boli poznačené pokrikmi fanúšikov, keďže jeho forma klesla po tom, ako priviedol Argentínu k prvému majstrovskému titulu od roku 1986. Na začiatku mája ho klub potrestal dvojtýždňovou suspendáciou za to, že odcestoval do Saudskej Arábie bez povolenia.
Kylian Mbappe oznámil, že s Parížom nepredĺži kontrakt.
Mbappe poslal vedeniu Paríž SG list: Odíde z klubu ďalšia hviezda? Zobraziť článok
zmluva.

Erik Grendel vo farbách Slovana.
Milovali ho Slovanisti aj Trnavčania: Trojnásobný ligový šampión sa lúči s bohatou kariérou! Zobraziť článok
"Nežiadal som, aby ma predali, ani aby som išiel do Realu Madrid. Len som potvrdil, že nechcem pokračovať. S PSG sme nikdy nehovorili o predĺžení, ale som rád, že tu zostanem aj v budúcej sezóne," skonštatoval Mbappe.
Majstrovské oslavy hráčov SSC Neapol.
Neapol má záujem o slovenského futbalistu: Nahradí TOHTO hráča! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});