Prestupová bomba leta na obzore: Tento gigant ponúka za Mbappého 200 miliónov €!

Francúzsky futbalový útočník Kylian Mbappé (24) odmietol využiť opciu na predĺženie zmluvy v PSG a budúce leto môže odísť zadarmo ako ...
  • Zdroj: Northfoto

Francúzsky futbalový útočník Kylian Mbappé (24) odmietol využiť opciu na predĺženie zmluvy v PSG a budúce leto môže odísť zadarmo ako voľný hráč. Vedenie klubu ho chce preto predať už toto leto. Vyzerá to na poriadnu bombu, jeden z európskych gigantov pripravený zaplatiť 200 miliónov eur!

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappe

Hviezdny francúzsky útočník Kylian Mbappé (24) zrejme toto leto zmení dres! Odmietol využiť opciu v zmluve o predĺžení s PSG o ďalší rok. V praxi to znamená, že budúce leto by mohol odísť z parížskeho Parku princov zadarmo. Ale to zas nechce dopustiť vedenie víťaza Ligue 1. Preto manažment PSG rozhodil siete a začal aktívne ponúka Mbappého klubom, ktoré si môžu nákladný transfer dovoliť. Informuje o tom francúzsky denník L´Equipé.

Kylian Mbappe oznámil, že s Parížom nepredĺži kontrakt.
Mbappe poslal vedeniu Paríž SG list: Odíde z klubu ďalšia hviezda? Zobraziť článok

Zatiaľ žiadny klub nevstúpil do konkrétnych rokovaní s PSG, ale za favorita na získanie hviezdneho francúzskeho útočníka sa považuje Real Madrid, ktorý bol už vlani na dosah angažovania Mbappého. Podľa L´Equipé je prezident "bieleho baletu" Florentino Perez ochotný investovať do nákupu Mbappého až 200 miliónov eur, čím by padol nový prestupový rekord v klubovej histórii madridského giganta. Zatiaľ najdrahší nákup novej posily Realu Madrid bol príchod Belgičana Edena Hazarda z Chelsea Londýn za 115 miliónov eur.

Mbappé potvrdil, že vedeniu PSG oznámil, že po tejto sezóne už nemá záujem pokračovať v klube. „Nepožiadal som PSG, aby ma pustil do Realu Madrid. Práve som klubu oznámil, že neaktivujem možnosť opcie predĺženia do leta 2025. S klubom sme nehovorili o novej zmluve, ale rád tu zostanem aj v budúcej sezóne," cituje Francúza prestupový expert Fabrizio Romano na sociálnej sieti twitter.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});