Brutálny konflikt skončil tragédiou: Brazílskeho bojovníka († 34) chladnokrvne zastrelili

Prestrelka v bare skončila tragédiou! Po konflikte s policajtom bol zastrelený 34-ročný brazílsky MMA zápasník Mauro Chaulet.
  • Zdroj: Instagram/@maurochaulet

Prestrelka v bare skončila tragédiou! Po konflikte s policajtom bol zastrelený 34-ročný brazílsky MMA zápasník Mauro Chaulet.

Incident s tragickým koncom sa odohral v jednom z barov brazílskeho mesta Porto Alegre. Všetkému predchádzala slovná prestrelka partneriek oboch mužov. Chaulet sa dostal do ostrého konfliktu s dôstojníkom vojenskej polície, ktorý bol v tej dobe mimo služby.

Podľa informácií denníka Daily Mail na seba MMA zápasník a jeho náprotivok vytiahli strelné zbrane. Policajt bol postrelený do slabín, rovnako žena, ktorá robila bojovníkovi spoločnosť. Brazílčan schytal ránu do chrbta. Následne bol prevezený do nemocnice, kde zraneniam podľahol.

„Žiaľ, stratili sme ďalšieho skvelého človeka, obeť brutálneho násilia v Brazílii, ktoré sa opakuje každý deň. Bol si výnimočný a nikdy nezabudneme,“ píše sa v prehlásení spoločnosti Team Goat Management, ktorá zosnulého Chauleta zastupovala.

Futbalisti West Hamu United sa tešia po odvetnom zápase semifinále Európskej konferenčnej ligy.
Hrozné obrázky! Hráči West Hamu bránili vlastné rodiny: Napadli ich holandskí chuligáni Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});