Rozpadá sa Ronaldovi vzťah s Georginou? Matka Cristiana prelomila mlčanie

Kríza vo vzťahu!? Špekuluje sa, že Cristiano Ronaldo (38) a Georgina Rodriguezová riešia zásadné ťažkosti v partnerskom zväzku. Ako to ...

Kríza vo vzťahu!? Špekuluje sa, že Cristiano Ronaldo (38) a Georgina Rodriguezová riešia zásadné ťažkosti v partnerskom zväzku. Ako to naozaj je? Ronaldova matka sa rozhodla reagovať.

Fotogaléria

Dvojica pridáva na sociálne siete príspevky, ktoré naznačujú, že ich vzťah je úplne bezproblémový. Všetky zverejnené informácie dvojica popiera, tvrdí, že sú to len klamstvá.

Portugalská televízna stanica CMTV pred časom informovala, že Cristiano Ronaldo je nešťastný z toho, ako sa Georgina správa. Nevenuje sa deťom a denne trávi veľa času v nákupných centrách v Rijáde. Okrem toho sa mal posťažovať, že v obchodoch veľa utráca.

Naozaj nemôže Portugalčan svoju partnerku ani vystáť? Mária Dolores, matka Cristiana Ronalda, sa rozhodla k špekulácia vyjadriť. „Všetko sú to nehorázne klamstvá! Každý pár sa občas poháda, to je normálne. Ale novinové texty, v ktorých sa píše o kríze, nie sú pravdivé,“ povedala matka fenomenálneho hráča počas slávnostného otvorenia obchodu na Madeire.

Cristiano Ronaldo nedávno zverejnil na sociálnej sieti fotografiu, kde vášnivo bozkáva Georginu: „Na zdravie, láska,“ napísal. To je jasný odkaz všetkým, ktorí si mysleli, že slávny pár sa po siedmich rokoch rozpadne.

Cristiano Ronaldo odstrčil jedného z trénerov súpera po žiadosti o fotografiu.
Ronaldo ukázal odvrátenú tvár: Trénera odstrčil po žiadosti o spoločné foto! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});