Messiho trápi ťažká dilema: Dostal ponuku, z ktorej sa vám zatočí hlava!

Hviezdny argentínsky útočník Lionel Messi by mohol od budúcej sezóny hrať v Saudskej Arábii.

Hviezdny argentínsky útočník Lionel Messi by mohol od budúcej sezóny hrať v Saudskej Arábii.

Fotogaléria

Agentúra Reuters s odvolaním sa na nemenovaný zdroj informovala o tom, že o tridsaťpäťročného futbalistu Paríža St. Germain sa uchádza Al-Hilál.

Klub z Rijádu už Messimu, ktorému po sezóne končí v Paríži zmluva, predložil ponuku kontraktu. Podľa nej by si mal kapitán majstrov sveta z vlaňajšieho šampionátu v Katare zarobiť 400 miliónov dolárov ročne. Hráč ani Al-Hilál sa oficiálne nevyjadrili.

V Saudskej Arábii by sa Messi mohol opäť stretnúť s dlhoročným rivalom Cristianom Ronaldom, ktorý na konci minulého roka zamieril do an-Nasru. Portugalský útočník s klubom podpísal trojročnú zmluvu na 220 miliónov dolárov ročne.

Messi pred pár dňami Saudskú Arábiu, kde je veľvyslancom turizmu, navštívil. Vedenie Paríž St. Germain ho za nepovolenú cestu na dva týždne vyradilo z kádra, takže nesmie hrať ani s tímom trénovať. Podľa Reuters išlo tiež o trest za to, že Messi nedávno klubu oznámil, že s ním už nepredĺži zmluvu.

V súvislosti s končiacim sa kontraktom v Paríži St. Germain sa tiež špekuluje o Messiho návrate do Barcelony, kde pred odchodom do Francúzska v roku 2021 strávil celú predchádzajúcu kariéru. S katalánskym celkom sedemnásobný držiteľ Zlatej lopty získal okrem iného desať titulov a štyrikrát vyhral Ligu majstrov.

Fanúšikovia SSC Neapol oslavujú v uliciach majstrovský titul.
Oslavy v Neapole sa vymkli kontrole: Tragická smrť v uliciach! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});