Slovensko posilní ďalší hráč z NHL! Dvaja noví útočníci sa pripojili k tímu, Goliana vyradilo zranenie

Do kádra slovenskej hokejovej reprezentácii na kempe v Trenčíne sa v stredu pripojili útočníci Martin Chromiak a Maroš Jedlička. Naopak, ...

Do kádra slovenskej hokejovej reprezentácii na kempe v Trenčíne sa v stredu pripojili útočníci Martin Chromiak a Maroš Jedlička. Naopak, tím opustil obranca Andrej Golian, ktorého vyradila zlomenina v pravom zápästí.

Fotogaléria

M. Chromiak priletel z Los Angeles v utorok večer. Z letiska sa presunul domov do Trenčína a v stredu sa hlásil trénerom na dopoludňajšom tréningu. Maroš Jedlička mal pôvodne prísť až budúci týždeň. Na základe rozhodnutia trénerského štábu sa zapojil do prípravy už v stredu.

Reprezentačný káder musel opustiť Golian. Počas utorňajšieho tréningu nešťastne spadol a zlomil si kostičku v pravom zápästí. "Veľmi nás to mrzí. Nikdy nechcete, aby sa hráč zranil, tobôž nie v tréningu. Andrej sa prezentoval dobrými výkonmi, drel a mal veľkú šancu prepracovať sa na majstrovstvá sveta. Žiaľbohu, stalo sa. Je nám to ľúto," povedal pre hockeyslovakia.sk asistent trénera Peter Frühauf.

Dag Palovič po nehode o vlások unikol najhoršiemu.
Ušiel hrobárovi z lopaty a už pomáha hokejistom: Dag Palovič pracuje s osemnástkou zadarmo! Zobraziť článok

Do konca týždňa neplánuje vedenie reprezentácie ďalšie zmeny. Od začiatku budúceho však predbežne počíta s príchodom útočníka Miloša Kelemena, ktorý sa počas utorka presunul zo zámoria na Slovensko. "Oficiálne ho ešte nemôžeme potvrdiť, doťahujeme posledné detaily v administratívnom procese. Ak však pôjdu veci hladko, budúci utorok by sme ho mohli privítať na tréningu," doplnil Frühauf.

Slovákov čaká koncom týždňa prípravný dvojzápas s Nemeckom. V piatok 28. apríla od 17.30 h nastúpia proti súperovi v Žiline, o deň neskôr už od 14.30 v Trenčíne.

Spor bývalých hokejistov trvá roky.
Spor legiend slovenského hokeja: Doplatil Šťastný na slová o komunistovi a eštébákovi?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});