Kto sa stane novým trénerom FC Chelsea? Najväčším favoritom je nemecký tréner

Futbalová Chelsea sa v nedeľu odhodlala k veľkému kroku, keď po siedmich mesiacoch vo funkcii odvolala trénera Grahama Pottera (47). ...
  • Zdroj: Northfoto

Futbalová Chelsea sa v nedeľu odhodlala k veľkému kroku, keď po siedmich mesiacoch vo funkcii odvolala trénera Grahama Pottera (47). Fanúšikovia sú preto zvedaví, kto ho nahradí. Podľa stávkových kancelárii je najväčším favoritom čerstvo vyhodený kouč z Bayernu Mníchov Julian Nagelsmann (35).

FOTOGALÉRIA: Kto bude novým trénerom FC Chelsea?

Londýnskemu celku patrí v tabuľke anglickej Premier League nelichotivá 11. priečka. Naposledy prehral doma s Aston Villou 0:2. Práve po tejto prehre došla vedeniu Chelsea trpezlivosť s trénerom Grahamom Potterom. Jeho miesto dočasne zaujal Bruno Saltor.

Priaznivci sú tak momentálne v očakávaní, kto sa plnohodnotne chopí kormidla slávneho veľkoklubu. Pomôckou by mohli byť aj kurzy stávkových kancelárii. Tie favorizujú Nemca Juliana Nagelsmanna, ktorého len pred pár dňami nečakane vyhodili z Bayernu Mníchov. 

Tréner Graham Potter skončil na lavičke FC Chelsea.
Potter končí na lavičke Chelsea: Fanúšikovia ho vyprevadili piskotom Zobraziť článok

Napríklad britská stávková kancelária Betfair vypísala na angažovanie Nagelsmanna kurz v hodnote 1,1, čo v tomto odvetví predstavuje skoro istotu. K ďalším kandidátom patrí spomínaný dočasný tréner Bruno Saltor, Mauricio Pochettino, Brendan Rodgers či dokonca legendárny Francúz Zinedine Zidane.

Vzhľadom na pokročilú fázu sezóny je v hre aj možnosť, že nový tréner zasadne na lavičku FC Chelsea až od začiatku prípravy na sezónu 2023/2024. Všetko však ukáže až čas.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});