Sebavedomí Bosniaci posielajú jasný odkaz pred duelom na Tehelnom poli: Otázny štart Džeka

V zápase slovenskej J-skupiny uspela Bosna a Hercegovina doma s Islandom 3:0. Dva góly balkánskeho tímu strelil stredopoliar milánskeho ...
  • Zdroj: SITA/AP

V zápase "slovenskej" J-skupiny uspela Bosna a Hercegovina doma s Islandom 3:0. Dva góly balkánskeho tímu strelil stredopoliar milánskeho AC Rade Krunič a ďalší pridal v druhom polčase Amar Dedič.

Tréner Faruk Hadžibegič neskrýval po stretnutí veľkú radosť. "Zaslúžené víťazstvo. Sledovali a študovali sme ich zápasy a k príprave sme pristúpili zodpovedne. Snažili sa nám robiť problémy dlhým loptami a nebolo to jednoduché. No naša kvalita, odhodlanie a podpora z tribún nás doviedli k výsledku, s ktorým sme spokojní," povedal pre oficiálnu stránku federácie.

Bosna sa predstaví už v nedeľu v Bratislave proti výberu trénera Calzonu a chce nadviazať na úspešné domáce vystúpenie. Hadžibegič nemohol v prvom zápas počítať s kanonierom Edinom Džekom a obrancom Seadom Kolašinacom: "Džeko si zranil chrbát, spravili sme všetko, ale nemohol nastúpiť. Ešte neviem, či on a Sead Kolašinac budú pripravení proti Slovensku."

Vo štvrtok tak niesol kapitánsku pásku brankár Ibrahim Šehič, ktorý si pripísal čisté konto a verí, že so spoluhráčmi uspejú aj v nedeľu: "Chlapci odviedli skvelú prácu. Cítime sa dobre a na Slovensko ideme s veľkým sebavedomím. Trochu si oddýchneme, spravíme si analýzu a ako povedal tréner na začiatku - poďme si po tri body."

Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Calzona bol po remíze spokojný! Bývalí hráči nechápali o čom to točí Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});