Mama hecovala Pastrňáka do multimiliónovej zmluvy: Tak už to konečne podpíš!

Mama je mama a tá sa musí počúvať, aj keď zarábate v NHL ťažké milióny! Tím Boston Bruins totiž ukázal, čo predchádzalo podpisu lukratívneho ...
  • Zdroj: Twitter @BostonBruins

Mama je mama a tá sa musí počúvať, aj keď zarábate v NHL ťažké milióny! Tím Boston Bruins totiž ukázal, čo predchádzalo podpisu lukratívneho kontraktu s českým útočníkom Davidom Pastrňákom (26).

FOTOGALÉRIA: Mama hecovala Pastrňáka do multimiliónovej zmluvy

„Nazdar, už som tu, už tu sedím. Len som vám chcel zavolať,“ rozprával Pastrňák s typickým českým akcentom. Keď bol 2. marca v kancelárii Medveďov s generálnym manažérom Donom Sweeneym, začal videohovor s milovanou mamičkou Marcelou Ziembovou a bratom Jakubom. „Je stále rozbitý zo súrodeneckého tripu,“ pripomenie zo žartu hviezda Bostonu akciu, keď hráčom fandili rodinní príslušníci.

Potom už Pastrňákova mama len láskyplne radí svojmu potomkovi: „Pekne to podpíš!“ A David poslúchne a dá svoj miliónový autogram na novú 8-ročnú zmluvu. V celkovej výške 90 miliónov dolárov je šiesta najštedrejšia v histórii. „Jéj, gratulácia veľká,“ vyhŕkne na záver pani Marcela. Ešte pred pár rokmi pracovala ako predavačka a musela mať dva úväzky, aby rodinný rozpočet zvládol synovu kariéru.

 Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák.
Nenápadný rekord brankára Jaroslava Haláka: Po skvelom výkone sa navždy zapísal do histórie NHL Zobraziť článok

Lukratívny kontrakt

- Dĺžka: 8 rokov

- Celková hodnota: 90 mil. USD (84 mil. eur)

- Ročný plat: 11,25 mil. USD (10,5 mil. eur)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});