Messi dostal lukratívnu ponuku od TOHTO klubu: Verdikt padne v najbližších týždňoch!

Argentínsky futbalový útočník Lionel Messi (35) dostal poriadne lukratívnu ponuku od tohto klubu! Rozhodnutie o svojej budúcnosti spraví ...
  • Zdroj: TASR/AP

Argentínsky futbalový útočník Lionel Messi (35) dostal poriadne lukratívnu ponuku od tohto klubu! Rozhodnutie o svojej budúcnosti spraví v najbližších týždňoch.

FOTOGALÉRIA: Messi

Hviezdny argentínsky útočník Lionel Messi dostal lukratívnu ponuku od účastníka zámorskej Major League Soccer (MLS) Inter Miami, ktorého jedným z majiteľov je bývalý anglický reprezentant David Beckham. Informoval o tom renomovaný prestupový expert Nicolo Schira na sociálnej sieti twitter.

Dodáva, že Messi rozhodnutie o svojej budúcnosti spraví v najbližších týždňoch. Jeho súčasný zamestnávateľ PSG tlačí na predĺženie kontraktu do leta 2024 s opciou na ďalší rok. Majstrovi sveta z Kataru končí po tejto sezóne v parížskom Parku princov zmluva a rokovania o novej sa nevyvíjajú podľa predstáv PSG.

Erling Haaland je najlepším strelcom aktuálneho ročníka anglickej futbalovej Premier League.
PSG chce získať ďalšiu útočnú hviezdu: Uskutoční sa jeden z najdrahších prestupov v histórii? Zobraziť článok

Messi vlastní v Miami niekoľko luxusných nehnuteľností a o záujme Interu Miami sa hovorí dlhodobo. Zamieri argentínsky fenomén do svojej obľúbenej dovolenkovej destinácie, alebo zostane ešte pôsobiť v Európe?

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});