Ronaldinhov návrat na trávniky sledoval takmer milión fanúšikov: Behať sa mu ale nechcelo!

Legendárny brazílsky futbalista Ronaldinho sa vrátil na trávniky v súťaži Kings League, ktorú organizuje Gerard Pique. O zápas Ronaldinha ...
  • Zdroj: SITA/AP

Legendárny brazílsky futbalista Ronaldinho sa vrátil na trávniky v súťaži Kings League, ktorú organizuje Gerard Pique. O zápas Ronaldinha bol medzi fanúšikmi obrovský záujem, cez internet ho sledovalo takmer 900.000 ľudí. Informovalo britské periodikum The Sun.

FOTOGALÉRIA: Ronaldinho

Bývalý loptový driblér ukončil kariéru v roku 2015. Preslávil sa pôsobením v Barcelone či AC Miláno, naposledy hral za Fluminense. Ronaldinho si zahral za tím FC Porcinos v Kings League, v ktorej sa hrajú zápasy na menšom ihrisku a so siedmimi hráčmi v poli.

Liga sa v Španielsku teší záujmu. Tímy si každý týždeň môžu vziať na pomoc posilu z radov bývalých hráčov. Pred Ronaldinhom si túto výzvu vyskúšali Iker Casillas, Sergio Agüero alebo Xavi.

 Argentínčan Lionel Messi sa stal Hráčom roka 2022 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).
Fanúšikov vytočil záber z pódia: Toto bola neúcta k Ronaldovi! Zobraziť článok

Ronaldinhovo mužstvo napokon prehralo s FC Pio v jedenástkovom rozstrele po tom, ako v riadnom hracom čase gól nepadol. Pred rozstrelom sa rozhodca opýtal Brazílčana, či pôjde kopať, na čo mu odpovedal: "Nebudem behať, nech behá niekto iný." V tejto súťaži sa totiž kopú jedenástky v podobe samostatných nájazdov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk