Fanúšikov vytočil záber z pódia: Toto bola neúcta k Ronaldovi!

Má ďalšiu trofej. Argentínsky futbalista Lionel Messi (35) sa stal Hráčom roka 2022 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).
  • Zdroj: Reuters

Má ďalšiu trofej. Argentínsky futbalista Lionel Messi (35) sa stal Hráčom roka 2022 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA).

FOTOGALÉRIA: Messi

Útočník Paríža St. Germain zdolal v ankete ďalších finalistov, Francúzov Karima Benzemu z Realu Madrid a svojho spoluhráča Kyliana Mbappeho.

Lionel Messi sa stal Hráčom roka podľa FIFA.
Lionel Messi na tróne: Argentínčan sa stal Hráčom roka podľa FIFA Zobraziť článok

Anketa sa siedmykrát konala pod názvom The Best FIFA Football Awards. Messi vyhral anketu po siedmy raz, po šestnásty raz sa dostal do jedenástky roka. Tým prekonal doterajšie maximum Portugalčana Cristiana Ronalda. Päťnásobný víťaz ankety Ronaldo tentoraz medzi najlepšími chýbal, neobjavil sa ani v najlepšej jedenástke. Na veľkoplošnej obrazovke za pódiom sa ale jeho podobizeň v zostrihoch objavila. A práve záber, ako sklamaný Ronaldo sedí na lavičke nahrádníkov, rozhneval fanúšikov.

Erik ten Hag na pozápasových oslavách pobavil humorným tancom.
Erik ten Hag hitom internetu: Oslavný triumfálny tanček! Zobraziť článok

„Opäť zneuctili Ronalda. Zo strany FIFA to nebolo prvý raz,“ píše jeden z fanúšikov na sociálnej sieti.

„Myslím, že sa dajú nájsť aj iné zábery legendy futbalu. Prečo vybrali taký, na ktorom sedí na lavičke?“ pridal sa ďalší. „Je to provokácia, neúcta. Toto si Cristiano rozhodne nezaslúži,“ píše iný kritik z radov fanúšikov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});