Do práce na privátnom vrtuľníku: Vlhová sa opäť usmieva, sú problémy v súkromí už zažehnané?

Ladí formu pred šampionátom a popritom si užíva adrenalín plným priehrštím! Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (27) sa s fanúšikmi podelila ...
  • Zdroj: instagram.com/borisvlha

Ladí formu pred šampionátom a popritom si užíva adrenalín plným priehrštím! Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (27) sa s fanúšikmi podelila o novinky a tie sú poriadne horúce.

FOTOGALÉRIA: Peťa Vlhová - príprava na MS

Vo švajčiarskom stredisku Saanenmoser sa Vlhová na tréningové svahy odviezla vrtuľníkom. Jej žiariaci úsmev naznačuje, že aj problémy v súkromí, ktoré naznačovala po pretekoch Svetového pohára v Česku, by mali byť zažehnané.

Petra s bratom a trénerom Borisom Vlhom si na zverejnenom videu užívajú skorý ranný odlet z heliportu pri hoteli až priamo k svahu. „Náš magický tréningový deň,“ komentovala svoj zážitok Liptáčka. Na krásne scenérie strediska Valais sa pozerala dokonca aj zo sedadla pilota. Po vystúpení z kabíny súkromného vrtuľníka sa s Borisom a fyzioterapeutkou Ivanou Gašpárekovou Gondovou ocitli akoby na streche sveta.

Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová.
Shiffrinová sa emočne zrútila: Takto plakala po zisku striebra na MS! Zobraziť článok

Aj následná jazda dokazuje, akoby Petra opäť našla chuť do lyžovania. Vyzerá to, že zažehnala nedávne chmáry, ktoré viackrát naznačila: „Táto sezóna je hore-dole. Tak sa aj cítim v súkromí, osobne...“

Navyše sa už aj rozcestovaný priateľ Michal Kyselica vrátil podľa našich informácií domov z výletu v Ázii. Na záberoch zo Švajčiarska síce ešte po boku Petry chýba, ale má za ňou už zakrátko pricestovať do Francúzska. Tam ju v strediskách Courchevel a Méribel čakajú 16. a 18. februára obrovský slalom a slalom.

Vlhová by rada zopakovala úspech z roku 2019, keď na MS vo švédskom Aare triumfovala v obrovskom slalome, ale favoritkou nie je. „Budem to brať ako každé iné preteky, a tak aj do toho pôjdem. Ako to dopadne, tak bude,“ povedala pred MS.

Petra Wolnerová.
Bývalá lyžiarka Jana Wolnerová pred Vlhovej štartom na MS: Petra nie je úplne talent, ale môže si to odmakať! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});