Najlepší zákrok futbalovej sezóny? Brankár Empoli neuveriteľným spôsobom zabránil jasnému gólu

V zápase 21. kola talianskej Serie A hráči Empoli nezvládli súboj na ihrisku AS Rím a prehrali 0:2. No a nebyť brankára Guglielma Vicaria ...
  • Zdroj: TASR/AP

V zápase 21. kola talianskej Serie A hráči Empoli nezvládli súboj na ihrisku AS Rím a prehrali 0:2. No a nebyť brankára Guglielma Vicaria (26), mohli z hlavného mesta odchádzať s poriadnym debaklom. Ten predviedol niekoľko úžasných zákrokov a v druhom polčase navyše zabránil jasnému gólu.

Obranca Realu Madrid Dani Carvajal.
Ďalšie nečakané zakopnutie Realu Madrid v La Lige: Proti Mallorce sa nezmohol ani na gól Zobraziť článok

O víťazovi sobotného zápasu talianskej Serie A medzi AS Rím a Empoli bolo rozhodnuté už po šiestich minútach, keď si domáci vypracovali pohodlný dvojgólový náskok. Až do záverečného hvizdu diváci ďalší presný zásah nevideli, no rozhodne sa bolo na čo pozerať. Celok z hlavného mesta mal viacero vynikajúcich príležitostí na navýšenie skóre, proti bol však brankár Guglielmo Vicario.

Ten svojimi zákrokmi privádzal útočníkov Ríma do zúfalstva a famózny výkon vyšperkoval v úvode druhého polčasu. Najskôr pred seba vyrazil razantnú strelu Dybalu, následne sa rýchlo presunul a reflexívne vyrazil dorážku Manciniho. Aby toho nebolo málo, do poloodkrytej brány ešte dorážal Abraham, no Vicario mu v tom nohou zázračne zabránil. Po troch náročných zákrokoch sa už nakoniec obrancom podarilo odkopnúť loptu do bezpečného priestoru.

Rodák z talianskeho Udine ale nepochybne predviedol jeden z najkrajších brankárskych zákrokov aktuálnej futbalovej sezóny.

Neuveriteľný trojzákrok Guglielma Vicaria v čase 1:56.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});