Ďalšie nečakané zakopnutie Realu Madrid v La Lige: Proti Mallorce sa nezmohol ani na gól

Futbalisti Realu Madrid prehrali v nedeľňajšom zápase 20. kola La Ligy na ihrisku RCD Mallorca 0:1 po vlastnom góle Nacha Fernandeza ...
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalisti Realu Madrid prehrali v nedeľňajšom zápase 20. kola La Ligy na ihrisku RCD Mallorca 0:1 po vlastnom góle Nacha Fernandeza z 13. minúty.

„Biely balet" nevyužil obrovskú príležitosť na vyrovnanie v druhom polčase, keď pokus Marca Asensia z jedenástky vyrazil brankár Predrag Rajkovič na roh. Pre Real to bola iba tretia ligová prehra v tejto sezóne, ktorá nahrala do kariet FC Barcelona. Líder súťaže mal pred úhlavným rivalom päťbodový náskok a k dobru večerný zápas so Sevillou.

Lionel Messi počas gólovej oslavy.
Začala sa bitka o služby Lionela Messiho: Podarí sa PSG udržať svoju najväčšiu hviezdu? Zobraziť článok

Real nastúpil proti Mallorke bez brankárskej jednotky Thibauta Courtoisa. Belgičan utrpel na predzápasovej rozcvičke zranenie stehna a medzi žrďami ho nahradil Andrij Lunin. Madridskému tímu chýbali aj útočník Karim Benzema a stopér Eder Militao, obaja majú drobné šrámy a tréner Carlo Ancelotti sa ich rozhodol šetriť na stredajšie semifinále MS klubov FIFA proti Al Ahly.

Iba z lavičky náhradníkov Mallorky sledoval úspešné vystúpenie svojich spoluhráčov slovenský brankár Dominik Greif. Jeho krajan obranca Martin Valjent pre zranenie nefiguroval v zápise o stretnutí. Mallorca si vďaka víťazstvu upevnila 10. priečku v tabuľke.

Newcastle United tento týždeň postúpil do finále Anglického ligového pohára. (ilustračná foto)
Nová hviezda Newcastlu má na krku veľký problém: Dúbravkovmu spoluhráčovi hrozí až polrok za mrežami! Zobraziť článok

La Liga - 20. kolo:

RCD Mallorca - Real Madrid 1:0 (1:0)
Gól:
13. Fernandez (vlastný)
/D. Greif bol na lavičke náhradníkov, M. Valjent (obaja Mallorca) nefiguroval pre zranenie v zápise o stretnutí/
 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});