V klietke Fabriqu nebude chýbať ikona domáceho MMA: Nitra sa otrasie v základoch už vo februári!

Fabriq MMA finalizuje prípravy v rámci svojho druhého eventu, ktorý sa po úspešnom gala v Trnave bude tentoraz konať v Nitre. V mestskej ...
  • Zdroj: Fabriq MMA

Fabriq MMA finalizuje prípravy v rámci svojho druhého eventu, ktorý sa po úspešnom gala v Trnave bude tentoraz konať v Nitre. V mestskej športovej hale sa predstaví elita domáceho MMA, ktorú budú zastupovať bojovníci Oktagon MMA, konkrétne Roman Paulus, Marek Mazúch, Michal Konrád, Peter Gabal či Braňo Zuzák.

Organizácia nedávno potvrdila, že pripravuje ďalší súboj, ktorý rozhodne zaujme fanúšikov. V klietke by sa mala predstaviť ikona tohto športu u nás, s ktorou Fabriq MMA aktuálne pracuje na podpise zmluvy. S najväčšou pravdepodobnosťou pôjde po administratívnej dohode o hlavný zápas večera.

Znova sa v klietke Fabriqu predstaví talentovaný Tomáš Cigánik, ktorému je predpovedaná veľká budúcnosť. Jeho súperom po víťaznom profi-debute v Trnave bude skúsený Peter Gabal (3-2), ktorý v októbri 2022 porazil v prvom kole Íra Lloyda Manninga v Košiciach.

„Myslím si, že je viac dominantný na zemi. Beriem ho ako komplexného zápasníka s bohatou amatérskou kariérou. Mojou veľkou výhodou môže byť to, že som na žinienke s Lajošom Kleinom (zápasník UFC) v príprave pomaly každý deň.“

„Víťazstvo je pre mňa veľmi dôležité, v profi sa to už berie veľmi vážne. Je pre mňa prvoradé, aby som ukázal to, čo robím na tréningoch. Ak sa mi to podarí, rozhodne zvíťazím. Naposledy sa mi nepodarilo ukončiť súpera (Davida Tiepa), aj napriek prevahe v zápase. Teraz si chcem viac brúsiť zbrane, aby som dosiahol na predčasné ukončenie,“ dokončil Cigánik.

Fabriq MMA sa v Nitre predstaví už 25. februára 2023! Lístky sú k dispozícii v sieti Ticketportal. Kartu si budú môcť fanúšikovia vychutnať i prostredníctvom PPV na Oktagon.tv.

Rony Paradaiser sa chystá na ďalší boj.
Paradeiser mieri do Nemecka: Som v najlepších rokoch, Keitovi v jednom nerozumiem! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});