Paradeiser mieri do Nemecka: Som v najlepších rokoch, Keitovi v jednom nerozumiem!

Slovenský MMA zápasník Rony Paradeiser (15-8) sa po dvoch výhrach v klietke Oktagon MMA nad Iamikom Furtadom a Felipom Maiom chystá na ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Slovenský MMA zápasník Rony Paradeiser (15-8) sa po dvoch výhrach v klietke Oktagon MMA nad Iamikom Furtadom a Felipom Maiom chystá na ďalší súboj.

Tentoraz sa rodák z Gbelov predstaví na nemeckom turnaji organizácie v Mníchove už 11. februára. Jeho súperom bude bojovník domáceho Spitfire Gym Berlín s menom Vlado Šikič (12-1). 

Chorvátsky borec sa v profi-časti kariéry dostal len dvakrát do tretieho kola, pričom z dvanástich výhier ukončil sedem súperov na KO/TKO a trikrát zvíťazil na submisiu. „Šikič je známy ako striker, ale beriem ho ako zemiara, pretože má hnedý pás v BJJ. Celkovo si myslím, že mám stand-up na vyššej úrovni. Určite ho nepodceňujem, je to silný protivník. Má dobré kopy, robí rôzne fintičky v dueloch. Očakávam tvrdý súboj a prestrelku, na čo som pripravený,“ konštatoval Paradeiser.

Pre Ronyho to pritom v nemeckej klietke premiéra nebude, keďže v októbri 2021 si na turnaji domácej organizácie pripísal triumf nad Gilberom Ordonezom. „V kooperácii s Oktagonom som nastúpil pod organizáciou Super League. Vtedy som vyhral v druhom kole na škrtenie, čiže aj vďaka tejto skúsenosti viem, čo môžem od nemeckého publika čakať,“ pokračoval bojovník.

Paradeiser sa pritom v súboji predstaví druhýkrát v rozpätí troch mesiacov, keďže v decembri bojoval na Oktagon 37, na ktorom David Kozma prišiel o opasok šampióna welteru v boji s Kaikom Britom. „Naposledy sa mi podaril rýchly knokaut, nemám čas zaháľať. Som v najlepších rokoch a to chcem aj dokazovať. Telo mi to dovolí a hlava je nachystaná, aj preto som to zobral prakticky na rýchlo.“

„Určite by som chcel titulovú odvetu s Keitom. Jeho tím to nezobral, keďže to bolo na rýchlo. Ja to plne akceptujem, keďže ide o titulovú bitku, kde treba viac času na to, aby ste sa mohli poriadne pripraviť. Keita chce ísť podľa mňa teraz viac zápas v 66-ke.“

„Určite dostal návrh od Oktagonu, aby šiel so mnou o titul. Má to právo súboj odmietnuť, no potom nerozumiem rečiam z jeho strany, že chce byť aktívny zápasník a potom odmietne zápas so mnou. To je jediná vec, čo mi tam nesedí,“ ozrejmil slovenský borec situáciu ohľadom možného odvetného titulového boja, v prvom dueli zvíťazil Keita na body v rámci februárového turnaja roku 2022.

Samuel „Pirát“ Krištofič.
Oktagon oznámil mimoriadne atraktívny duel Game Changeru: Pirát spoznal súpera! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});