Talianska legenda útočí na Škriniara: Chamtivosť nerobí človeka šľachetným!

Talianska futbalová legenda Arrigo Sacchi (76) sa ostro vyjadril na adresu slovenského obrancu Interu Miláno Milana Škriniara (27). Reagoval ...
  • Zdroj: TASR/AP

Talianska futbalová legenda Arrigo Sacchi (76) sa ostro vyjadril na adresu slovenského obrancu Interu Miláno Milana Škriniara (27). Reagoval na jeho neúspešné rokovania s Interom Miláno a zvyšujúcu sa pravdepodobnosť jeho odchodu.

Podľa talianskych médií dostal slovenský obranca Milan Škriniar (27) od vedenia Interu Miláno ultimátum. Vyjadriť sa k poslednej ponuke novej zmluvy má možnosť ešte pár dní. Po Talianskom Superpohári chce mať Inter v tejto veci jasno a Škriniarovi dali jasne najavo, že ide o poslednú ponuku z ich strany a buď zoberie, alebo odíde.

Inter Miláno ponúka Škriniarovi zmluvu s platom 6,5 milióna eur ročne. Ale v porovnaní s francúzskym PSG, ktorý chcel Škriniara získať už v lete, je to málo. Ciro Venerato z talianskej televízie Rai2 informoval o tom, že PSG ponúka slovenskému obrancovi plat 9 miliónov eur ročne a okrem toho podpisový bonus vo výške 12 miliónov eur. Všetko nasvedčuje tomu, že Škriniar v lete odíde do Paríža ako voľný hráč zadarmo.

Milan Škriniar a Darko Lazovič v hlavičkovom súboji.
Inter to so Škriniarom pobabral: Ten je na odchode do TOHTO tímu! Hrozí, že zadarmo Zobraziť článok

Talianska futbalová legenda Arrigo Sacchi (76) sa ostro vyjadril pre taliansky denník La Gazzetta dello Sport na adresu Škriniara aj Rafaela Leaa z AC Milána, ktorý je v podobnej situácii so zmluvou, ako slovenský obranca.

„Chamtivosť nerobí človeka šľachetným. To platí pre oboch. Ak ste vo futbale úspešní, zarobíte veľa. Je chyba chcieť viac peňazí. Je lepšie zachovať si lásku ľudí a zostať tam, kde ju cítite,“ vyhlásil legendárny Sacchi, keď dostal otázku na to, či si myslí, že Škriniara a Leaa môže ich situácia rozptýliť v Talianskom Superpohári.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});