Inter to so Škriniarom pobabral: Ten je na odchode do TOHTO tímu! Hrozí, že zadarmo

Inter Miláno podľa talianskeho novinára Bruna Longhiho urobil s kapitánom Milanom Škriniarom veľkú chybu. Podľa experta je slovenský ...
  • Zdroj: SITA/AP

Inter Miláno podľa talianskeho novinára Bruna Longhiho urobil s kapitánom Milanom Škriniarom veľkú chybu. Podľa experta je slovenský obranca už dohodnutý s iným klubom a Interu hrozí, že o svoju hviezdu príde zadarmo!

Slovenský reprezentačný obranca a kapitán Interu Miláno Milan Škriniar je podľa všetkého na odchode zo San Sira. V lete sa o jeho služby intenzívne zaujímal PSG, ale s vedením Interu sa nedohodlo na prestupovej čiastke. Taliansky novinár Bruno Longhi to vidí ako veľkú chybu, pretože Interu hrozí, že o svoju hviezdu príde v lete zadarmo.

„Je to už čisto ekonomická záležitosť. A v konečnom dôsledku sa to obráti proti Interu. Je zrejmé, že tento klub urobil veľkú chybu, keď Škriniara v lete nepredal. Namiesto toho, aby si pýtali nezmyselné peniaze, sa mali viac uskromniť. Veľa sa tu narozprávalo o láske kapitána ku klubu, no situácia je taká, že stále sa nerozhodol. Radšej ho mali predať za 40 miliónov eur a nechať ísť, lebo takto budú mať nulu," hovoril Longhi pre Radio Sportiva.

Hráči PSG sa radujú po góle.
Vedenie PSG pohrozilo odchodom zo štadióna: Mesto odmieta predaj Zobraziť článok

Škriniar sa s vedením Interu stále nedohodol na podmienkach novej zmluvy a vyzerá to tak, že sa ani nedohodne. Na stole má ponuku od Nerazzurri, ale neprijal ju. Od začiatku roka môže oficiálne rokovať s inými záujemcami. V tejto súvislosti sa spomína PSG, FC Barcelona, Manchester United, FC Liverpool, Tottenham či Manchester City.

„Zdá sa, že Milan sa už dohodol s PSG, ale dôvod, prečo to ešte nie je oficiálne, je, že Parížania sa nikam neponáhľajú,“ myslí si Longhi. Napokon, Škriniar už v lete dal zelenú prestupu do PSG, súhlasil s ponúkanými podmienkami. Dostane výrazne lepší plat, ako v Miláne a navyše bude mať skvelú možnosť hrať po boku hviezd ako Lionel Messi či Kylian Mbappé.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});