Obranca Leicesteru prepisoval históriu Premier League: Dal si dva vlastné góly...

Zapísal sa do histórie jednej z najlepších futbalových líg sveta, avšak nie úplne štýlom, akým by chcel. Belgický obranca Wout Faes dvoma ...
  • Zdroj: TASR/AP

Zapísal sa do histórie jednej z najlepších futbalových líg sveta, avšak nie úplne štýlom, akým by chcel. Belgický obranca Wout Faes dvoma vlastnými gólmi rozhodol duel proti Liverpoolu.

Odohral azda najnešťastnejší zápas svojej profesionálnej kariéry. „Mal jednoducho obrovskú smolu,“ vyjadril sa k celej situácii tréner Brendan Rodgers. Jeho zverenec dvoma presnými zásahmi otočil duel proti Liverpoolu. Háčik je v tom, že práve v prospech konkurencie.

Všetko stihol počas desaťminútovej pasáže v závere úvodného dejstva. Najskôr sa snažil do bezpečia odvrátiť center z pravej strany. Loptu však Faes zasiahol tak nešťastne, že preloboval brankára Dannyho Warda. Brankár Leicestru bol pritom pripravený celú situáciu vyriešiť.

Nešťastný večer z pohľadu Belgičana pokračoval. Darwin Núñez sa dostal do samostatného úniku, no loptu napálil iba do žrde. Vracajúci sa smoliar Wout Faes spanikáril a upratal ju do siete za Uruguajca. Liverpool sa radoval, futbalisti „líšok“ iba neveriacky krútili hlavami.

Stále iba 24-ročný obranca sa stal iba historicky štvrtým hráčom, ktorému sa podarilo zaznamenať dva vlastné góly v zápase Premier League. Na sociálnych sieťach sa stal Faes okamžite terčom rôznych vtipných obrázkov a posmeškov.

Prezident PSG Nasser Al-Khelaifi
Talentovaný Housni podpísal zmluvu s PSG: Tréner prezradil prečo je výnimočný Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});