Oslavy hráčov Maroka: Neuveríte, s kým si víťazstvo užíval africký záložník!

Štvrťfinálové stretnutie, v ktorom si zmerali sily celky Portugalska a Maroka, sa skončilo historickým víťazstvom afrického tímu. Po ...
  • Zdroj: TASR/AP

Štvrťfinálové stretnutie, v ktorom si zmerali sily celky Portugalska a Maroka, sa skončilo historickým víťazstvom afrického tímu. Po záverečnom hvizde započali na strane Maročanov bujaré oslavy, do ktorých sa vo veľkom štýle zapojila aj matka jednoho z hráčov.

Maroko sa po dôležitom víťazstve stalo vôbec prvým tímom z Afriky, ktorému sa podarilo preniknúť medzi najlepšiu štvoricu majstrovstiev sveta vo futbale.

Okamžite po skončení napínavého stretnutia započali obrovské oslavy. Tie so sebou priniesli jeden mimoriadne dojemný moment.

Ľuboš Hlavena medzi fanúšikmi Maroka.
Ľuboš Hlavena oslavoval postup Maroka s africkými fanúšikmi: Všetci sa pýtajú len jednu otázku! Zobraziť článok

Marocký záložník Sofian Boufal priviedol z hľadiska na hraciu plochu svoju matku, ktorá si postup svojho syna užívala naplno a spolu s ním ho oslávila divokým tancom.

Reprezentanti Maroka si najväčšie víťazstvo v kariére mohli užiť spolu so svojimi rodinami najmä vďaka rozhodnutiu trénera Walida Regraguiho. Ten povolil každému hráčovi vziať si so sebou na šampionát dvoch rodinných príslušníkov.

Marockí fanúšikovia oslavovali aj v uliciach Barcelony.
Bujaré oslavy postupu Maročanov: Zadržaných bolo 140 ľudí! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});