Anglickí fanúšikovia šalejú: Lístok v cene auta!

Čiernemu trhu so vstupenkami sa darí. Cena voľných lístkov na sobotňajšie štvrťfinále MS Anglicko - Francúzsko sa podľa denníka Daily ...
  • Zdroj: TASR/AP

Čiernemu trhu so vstupenkami sa darí. Cena voľných lístkov na sobotňajšie štvrťfinále MS Anglicko - Francúzsko sa podľa denníka Daily Mail vyšplhala až na 10 000 libier (11 605 eur).

To je 28-násobne viac, ako je jeho nominálna hodnota! Za túto sumu sa dá kúpiť nejaké nové auto z kategórie najlacnejších.

Očakáva sa, že na zápas proti obhajcom titulu Francúzom na štadióne Al Bayt príde okolo 9 500 fanúšikov Albiónu. Na internete sa objavilo takmer 800 vstupeniek, o ktoré sa strhla doslova mela. Pár sedadiel kategórie 2 v hodnote 175 libier sa predáva na Ticombo za 5 000 libier (cca 5 800 eur) za každé s poplatkom za rezerváciu 709 libier (823 eur). Cena zahŕňa len lístok.

Fanúšikovia si k tomu musia pripočítať náklady na letenky a ubytovanie.
Návštevníci turnaja by však pri vstupe do krajiny nemali mať žiadne problémy, pretože už nepotrebujú vstupenku na zápas, aby získali potrebné imigračné povolenie Hayya na vstup do Kataru.

Davy sa išli za reprezentantmi potrhať.
Japonskí reprezentanti spôsobili po návrate domov doslova ošiaľ: Futbalistov vítali ako samurajov! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk